Al 27 jaar lang komen Bertie (45) en Jan (47) Vermeulen in Luxemburg. Als de camping waar ze al die al jaren komen gesloten dreigt te worden, stellen ze voor de camping te gaan runnen.

(Bekijk hier de uitzending van de familie Vermeulen)

Ons huis in Nederland is vorig jaar verkocht. Mandy, onze oudste dochter, woont ondertussen ook in Luxemburg en heeft een fulltime baan in het restaurant vooraan onze camping. Sharon gaat nog naar school in en heeft haar talenkennis ondertussen flink uitgebreid! Ian is nog bezig met zijn studie in Nederland, maar is tijdens zijn vakanties of weekenden ook vaak hier. Ook oma maakt het prima en is onlangs nog in Luxemburg geweest met de verjaardag van Bertie. Dit met dank aan de neef van Bertie, wiens vrouw ontzettend goed voor oma zorgt.

Vele ontwikkeling op de camping! Zo hebben we dit jaar ge├»nvesteerd in de aanschaf van glasvezel en een nieuw wifi-systeem, maar ook in twee nieuwe unieke accommodaties; de Leafs. Bovendien zijn er nu vijf safaritenten en krijgen we leuke reacties op onze afwasservice, een droge en schone vaat in vijf minuten! De reacties en de gezelligheid van onze gasten maakt ook dat we ons werk met nog meer plezier doen! Dit jaar hebben we zelfs een Zoover Award in ontvangst mogen nemen (top 5 campings in Luxemburg).  

Dankbaar voor het feit dat ons avontuur tot dusver positief verloopt en kijken hoopvol uit naar de toekomst.

Familie Vermeulen

Camping Um Gritt

Deel dit artikel