‘Hoe gaat het nu met de 'Ik Vertrekjes' uit Chateau de la Brosse? Na diverse malen herhaald te zijn vinden wij het nog steeds een feest om de uitzending weer te zien. Wat een avontuur was het toch!

Van dat verwaarloosde Chateau een paleis maken. Het was toch enig om de mensen/gasten die bij ons verbleven, bij aankomst te horen zeggen... 'Oooh, wat is het toch mooi geworden, TOP!'

Vorig jaar zijn wij met een koppel vrienden een weekend terug geweest. Het was een feest om alles terug te zien bij de geweldige nieuwe eigenaren. We werden enorm in de watten gelegd. Natuurlijk een bezoekje gebracht aan buurvrouw Evelyne Dumas, de schat die voor ons vaak 'pot au feu' maakte.

Met Erica gaat het prima; Ze is nog steeds werkzaam bij het bedrijf waar ze ging werken na haar remigratie als financieel administratrice. Ze heeft het appartement in Sassenheim vorig jaar verkocht en op verzoek van mij woont ze nu hier vlak om de hoek. En ook Montana en Maxime wonen zelfstandig op nog geen 100 meter afstand, dus we zien elkaar elke dag, zo gezellig!!

Ik ben 8 maanden geleden samen met Montana onze eigen winkel begonnen, Cadeauwinkel MAR10 in de Hoofdstraat in Noordwijk. Montana heeft het enorm naar haar zin in de winkel als ondernemer en ook Maxime is bezig om een eigen bedrijf te starten.

Na de uitzending van 1 Augustus 2015,  ben ik benaderd door enkele programmamakers. Helaas heb ik mijn mond voorbij gepraat, over welke leuke programma's ze voor mij hadden verzonnen... DOM DOM DOM, ja dat heb je als je een open boek bent voor iedereen. Ik ga dit jaar wel echt iets spectaculairs doen. Wellicht kan ik er binnenkort meer over vertellen.

Verder wil ik nog even kwijt, dat het nu eens tijd wordt dat 'Ik Vertrek" ook genomineerd wordt voor de gouden Televizierring! Vind u ook niet?

Lieve groeten van de Renkemaatjes!

Martien Meiland

Deel dit artikel