In de follow up uitzending van 16 december 2021 hadden we een weerzien met Hans en Karin die een mini-adventure golfbaan op Bonaire bouwden. Inmiddels zijn de Scheetjes uit elkaar en geldt voor beiden nieuwe plannen maken en de positiviteit terugvinden. Hoe gaat het nu met Hans en Karin? 

Update Hans ten Böhmer

Helaas lieve kijkers van Ik Vertrek, dit was niet de leukste aflevering, maar helaas is het niet anders.

Toen ze hier op Bonaire waren voor de opnames was het voor mij nog heel lastig vanwege het gemis van Karin. In de tussentijd gaat het gelukkig al een heel stuk beter met mij en mijn gezondheid en kijken we uit naar de kerstdagen. 

Ook met de golfbaan gaat het goed, ondanks het gemis van Karin. Dankzij lieve mensen en vrienden die helpen of geholpen hebben. Ik ben daar heel blij mee en ben hen dankbaar.

blockquote
terug naar Nederland ga ik sowieso niet
 

Een nieuw jaar

Zelf moet ik er niet aan denken om weer in Nederland te wonen. Ik ben trots dat ik hier op Bonaire mag wonen, dus blijf ik hier. Er zal een hoop veranderen in 2022, maar ondanks alles wensen wij, want ik ben niet meer alleen, iedereen het allerbeste toe voor het nieuwe jaar. Fijne kerstdagen gewenst en ik hoop je snel te ontmoeten op onze golfbaan.

Liefs en groetjes, Hans 

Update Karin van Scheijndel

Hoi Ik Vertrek fans hier een kleine update, want er is ondertussen wel het een en ander gebeurd. Het gaat op dit moment goed met mij.

Ik heb eindelijk mijn eigen plekje op de camping, waar ik acht maanden per jaar mag verblijven. Ik ben veel bij mij familie en ga ook vaak naar mijn kleinzoon Divano, waar ik helemaal gek op ben!

In mei word ik weer oma van nog een kleinzoon. Dat vind ik helemaal geweldig. Verder heb ik nog steeds goed contact met de familie van Hans en logeer ik daar ook vaak.

blockquote
ik ga nooit meer emigreren
 

Met Hans heb ik geen contact meer. Voor de scheiding moet nog een hoop geregeld worden, maar dat doet onze advocaat. Zelf ben ik niet meer van plan om naar Bonaire te gaan. Ik geniet van mijn kleinkinderen en zij zijn op dit moment het belangrijkste in mijn leven. Nu kan ik in ieder geval een echte oma zijn!

Een nieuw begin...

Sinds kort heb ik een leuke baan gevonden bij een benzinestation. Hier ga ik 24 uur per week werken. Want ja, ik zal toch weer aan het werk moeten na zes maanden niks gedaan te hebben. Daarnaast moet ik jullie nog iets zeggen, jullie zijn de eerste die het horen. Ik ben eind oktober namelijk verliefd geworden. Dus mijn nieuwe jaar ga ik in met een superlieve man en een leuke baan. Ik mag niet klagen.

Ik wens iedereen dan ook een hele fijne kerst en een gezond 2022. 

Deel dit artikel