Afgelopen weken hebben we na het bronnenfeest met eerste advent de nodige partijen gehad. Met name kerstvieringen van o.a. verenigingen en natuurlijk de kerstdagen zelf. Tot en met oud en nieuw is het erg gezellig druk geweest met afsluitend nog afgelopen vrijdag een borrel met Jan en Nel die binnenkort weg gaan. Gelijk weer een vol restaurant.

 Alleen al door de feestdagen hebben we zo'n ruim 500 gasten over de vloer gehad en dat allemaal met z'n vieren bediend. Was een leuke opgave en volgens ons nog gelukt ook.(Bekijk hier de uitzending van Harald en Jerry)Nu even de stilte voor de winterstorm. De sneeuw blijft overal in de omgeving al mooi liggen. De eerste mensen zijn al lekker aan het skiën en langlaufen. Dus binnenkort zal het wintersportseizoen hier wel losbarsten. Lekker een paar dagen skiën. Door de moderne skiliften van Braunlage kun je de pistes op en af of heerlijk langlaufen 100 meter van het hotel. Wij zijn er weer klaar voor. Het mooie is dat dit gebied nog vrij onbekend is. Zeker t.o.v. bijvoorbeeld Winterberg, terwijl het hier hoger is en sneeuw zekerder.Het gaat hier echt super. Veel beter dan we ooit hadden verwacht en we worden enorm goed opgenomen in de gemeenschap.

Wij voelen ons hier zeker thuis.Nu nog een keer tijd vinden om zelf ook de omgeving te gaan verkennen. Iedereen vertelt ons enthousiaste verhalen, (gelukkig) hebben we het zo druk dat we nog geen tijd hebben gevonden om dit zelf ook te ontdekken. En samen gaat het ook erg goed! Was natuurlijk een vreemde start. In plaats van 2-2,5 uur rijden in het weekend werd het 4-6 uur. Maar vanaf 1 november 2014 is dat gelukkig over en wonen we eindelijk normaal samen en kunnen we privé aan iets moois (blijven) bouwen.Zakelijk willen we de bedrijfsvoering ook versterken door onder andere uitbreiding met medewerkers.Nieuwsgierig? Bezoek de website of de Facebookpagina.

Deel dit artikel