Met ons gaat het verder prima nu! Het heeft wel even geduurd om alle emoties een plekje te geven natuurlijk! Het is daardoor een zeer hectisch jaar geworden waarbij we elkaar ook beter hebben leren kennen en de uitspraak ‘zeg nooit nooit’ is ons allebei een stuk duidelijker geworden! Slopend zijn vooralsnog de emoties geweest en het proberen te verwerken van het hele avontuur.

(Bekijk hier de uitzending van Ingrid en Inma)

Dan ook nog proberen in te zien dat het allemaal echt was wat er is gebeurd, is voor ons de snelste achtbaan ter wereld geweest met het duurste prijskaartje, heel onwerkelijk!

Mijn persoontje, Inma, vond het heel jammer allemaal, maar als ik naar mijn vrouw Ingrid keek en haar pijn en ook haar schuldgevoelens voelde, was dit overheersender dan al het mooie in Spanje. Ik hou zielsveel van deze vrouw en wil haar nooit meer zoooo ongelukkig zien!

Nu, zijn we weer ‘back in TOWN’, hahaha!!! Ik werk op de afdeling ‘Deli’ bij de Albert Heijn in Schagen waar ik het zeer naar m'n zin heb. Ik word erg gelukkig van de combinatie ‘eten en mensen’, haha!

Ingrid werkt op het moment als marktmeester in Amsterdam, dat vindt ze enorm leuk! Contacten met marktkooplui, klanten, en haar collega' s, een zeer enerverend beroep waar haar kwaliteiten als ex-rechercheur en marktkoopvrouw helemaal uitkomen! Het is jammer genoeg alleen erg onzeker of zij ook een vast contract aangeboden krijgt aangezien de meeste vacatures nu vervuld worden met eigen mensen. Zij is uitzendkracht dus...... Iedereen is zeer tevreden over hoe Ingrid functioneert maar ja: centen, centen!

Tot slot wil ik zeggen dat wij en onze honden Sjaak en Sarah happy de peppy zijn met elkaar, we heel blij zijn met ons leven en blij zijn dat we de mogelijkheid hebben gekregen, om deze keuze gemaakt te kunnen hebben!!! Vele mensen hebben dit namelijk niet en zouden zich dit nooit kunnen permitteren , dus DANKBAAR zijn we!!

En natuurlijk; heel hartelijk bedankt voor het team van Ik Vertrek!! Jullie waren en zijn schatten, we zullen jullie nooit vergeten!!!!

Veel succes met dit mooie programma!

Lieve groetjes Ingrid en Inma

Deel dit artikel