Marieanne Boersma en Joelle van der Heiden besluiten in 2013 om samen in het buitenland iets voor zichzelf te beginnen. Ze gaan in de Zuid-Italiaanse stad Lecce een historisch pand huren waar ze een bed & breakfast met vijf kamers willen starten. Hoe gaat het nu met Joelle?

(Bekijk hier de uitzending van Marieanne en Joelle)

Tot nu toe heb ik van mijn hele beslissing om naar Italië te verhuizen geen minuut spijt gehad. Vergis je niet, zoiets doe je niet zomaar, maar ik heb altijd een positieve instelling gehad en gehouden, ook bij flinke tegenslagen.

Schouders eronder en weer door! Sinds een dik jaar run ik de Little Dolce b&b alleen en dat doe ik met veel passie en enthousiasme. Het elke keer ontmoeten van nieuwe mensen is erg interessant, leuk en inspirerend. Het doet mij goed dat mijn gasten zo genieten van hun vakantie met de bijbehorende Little Dolce tips die ik ze geef. Daarnaast heb ik al veel terugkerende gasten over de Little Dolce vloer gehad, waar ik veel voldoening uitput.

Ondertussen ben ik goed ingeburgerd, spreek ik de taal vloeiend en woon ik samen met mijn Italiaanse vriend, Riccardo, waarmee ik alweer en goed jaar een relatie heb. Plannen voor de toekomst zijn er zeker. Ik run nog met heel veel plezier de b&b en dat ben ik van plan nog lang voort te zetten.

Ook, omdat ik afgelopen winter samen met Riccardo veel verbeteringen, opknapbeurten en extra puntjes op de i gezet heb, waardoor de kwaliteit en service naar mijn mening gestegen is. Daarnaast ben ik met een ander nieuw project bezig, maar daar kan ik alleen nog over zeggen dat het met veel creativiteit te maken heeft… ;)

Groeten Joelle,

Little Dolce

Deel dit artikel