(Bekijk hier de uitzending van Marieanne en Joelle)

Hier gaat alles goed!

Alles loopt hier nog steeds voorspoedig en we hebben het in Lecce onwijs naar ons zin. Absoluut geen verkeerde keuze gemaakt en nergens spijt van. In januari en februari gaan we dicht, omdat dat moet volgens de regels hier. Wij gaan dan een lang weekend op teambuilding, omdat we dan het creatiefst zijn en er misschien wel weer mooie nieuwe plannen uit voort komen.

Met onze B&B gaat het ook erg goed. We hebben afgelopen jaar meer boekingen gehad dan dat we gedacht en gehoopt hadden. Dus daar hebben we ons geen zorgen over hoeven maken. Sterker nog, we dachten dat we, nadat we in juli en augustus zo goed als vol zaten, het wel wat rustiger zouden krijgen, maar ook september en oktober waren opeens volgeboekt. Dat geeft ons echt een boost!

We zijn verder nog steeds van plan om uit te breiden, maar dat gaan we komende maanden pas echt bepalen. Als we uitbreiden, dan houdt dat in dat we vanaf maart er misschien wel een klein pandje bij hebben.

Afgelopen 8 maanden zijn ontzettend snel voor ons gegaan. We vinden het ook eigenlijk raar dat het nu alweer najaar is. We hebben onwijs genoten van een erg lange zomer en de temperaturen zijn nog steeds rond de 20 graden, dus we genieten enorm.

In de tussentijd hebben we erg veel nieuwe vrienden gemaakt en die zien we geregeld in het weekend, of door de weeks voor een wijntje, aperitivo of een filmpje gewoon lekker thuis op de bank.

Met de mannen in Lecce gaat het geloof ik wel goed. Wij laten ze in ieder geval met rust, maar ze zien er leuker uit dan dat we gedacht hadden. Ook is de generatie van onze leeftijd wat meer openminded, dus misschien zit er ooit een kansje in dat we een relatie krijgen met een Italiaan.

Groetjes, Joelle en Marieanne

Hier vind je de website van Little Dolce en de Facebook

Deel dit artikel