Marieanne Boersma en Joelle van der Heiden besluiten in 2013 om samen in het buitenland iets voor zichzelf te beginnen. Ze gaan in de Zuid-Italiaanse stad Lecce een historisch pand huren waar ze een bed & breakfast met vijf kamers willen starten. Hoe gaat het nu met Marieanne?

(Bekijk hier de uitzending van Marieanne en Joelle)

Met mij gaat het heel erg goed. Inmiddels ben ik alweer bijna een jaar in Nederland. Ik heb een fantastische tijd gehad in Zuid-Italië en met Little Dolce, enorm veel van opgestoken en van genoten.

Ik heb er dan ook geen moment spijt van gehad dat ik toen de keuze maakte om het avontuur aan te gaan. Italië zit voor altijd in mijn hart, maar dat zat het daarvoor ook al. Ik ben er dan ook nog regelmatig te vinden.

Natuurlijk mis ik het heerlijke verse eten, het eindeloos lunchen aan de blauwe zee en niet te vergeten meneer Zon. Maar daarentegen, de dingen die ik zo miste toen ik daar was heb ik nu weer binnen handbereik. Ik heb mijn dierbaren weer lekker om me heen, ik heb een super leuke job in hartje Alkmaar, ik geniet weer met volle teugen van mijn stadje als ik ‘s morgens op het fietsje langs de grachten rijd.

Zelfs als het regent geniet ik (…dit laatste is natuurlijk niet waar)

Over een paar weken verwacht ik een kindje van de liefde die ik in Nederland achterliet toen ik vertrok. Als ons kindje oud genoeg is neem ik hem zeker mee naar Zuid Italië om hem de plek te laten zien waar zijn mamsie in een gekke bui een B&B begon.

Groet,

Marieanne

Deel dit artikel