We hebben een leuk seizoen gehad met veel gasten die 1 dag tot zelfs een aantal weken op de camping, in de blokhutten of in het appartement hebben vertoefd. Het appartement was het hele seizoen vol en zowel de blokhutten als het kampeerterrein waren ook goed bezet en soms zelfs vol.

(Bekijk hier de uitzending van Peter en Paula)

We hebben onze eerste Biodanza-vakantieweek hier gehad net voor het campingseizoen begon en we hebben die met een aantal leuke mensen beleefd. Een speciale Deense vriendin kookte elke avond heerlijke specialiteiten van het land voor de deelnemers.

Er zijn dit jaar gasten uit 6 verschillende landen op ons terrein geweest. De gasten die we hebben gehad waren zeer tevreden over Denemarken, het gebied van Nord Jylland en zeker over alles wat er te zien was in de omgeving en de camping. Ze waren ook verbaasd over het aantal zonuren en het mooie weer hier.

Marit - die nu bij ons woont - is dit nieuwe schooljaar begonnen aan haar 3-jarige opleiding op een internationaal gymnasium in Aalborg. Ze reist nu elke dag heen en weer met de bus.

Nu het seizoenswerk op het land bij een Nederlandse boerderij hier in de buurt weer begonnen is en met al de plannen die er zijn waardoor we onze tijd moeten verdelen, vervelen we ons nog steeds zeker niet.

Plannen voor de toekomst hebben we zeker; het dak van ons woongedeelte is nu voor de helft af, de andere helft wordt gedaan in oktober. We gaan een blokhut groter maken, zodat deze geschikt wordt voor gezinnen met 5 personen. Op het campingveld komt er een aparte wc-gelegenheid bij en nog meer struiken en bomen om luwteplaatsen voor de wind en schaduwplekken voor de zon te creëren. In het voorjaar komt er een uitkijktoren waardoor de vogelaars nog beter over het wad kunnen uitkijken naar de zee. Daarnaast is er nu een grote tipi onderweg om te verhuren met bedden erin of om rond de kampvuurplaats te zetten om ‘s avonds gezellig bij een vuurtje met elkaar er in te zitten.

We zijn ook bezig om in de buurt - hier 5 km vandaan - een oude herenboerderij gereed te maken voor de verhuur aan grote groepen of meerdere gezinnen die samen een vakantie willen doorbrengen. We zijn dus na ons (echte) tweede seizoen zeer positief en blij! Dit komt mede door de tevreden gasten die we hebben gegaan. Dit verheugt ons zeer en zo gaan we op naar ons derde seizoen met veel enthousiasme!

Wij ( Peter, Paula en Marit ) zijn alle mensen die bij ons zijn geweest dankbaar voor hun verblijf hier. En mensen die via alle kanalen ons steun hebben gegeven; bedankt!

Bij deze nodigen we de lezers uit om bij ons paradijsje langs te komen en op deze plek ook te zien en te voelen hoe mooi Denemarken is.

Deel dit artikel