Ons avontuur is begonnen in mei 2012. We hebben vanuit het niets een mooie zaak opgebouwd, Shoko in het Duitse Oberstdorf. Maar na 6 jaar was het voor ons duidelijk dat wij (respectievelijk 59 jaar) dit niet nog eens 10 jaar zouden volhouden. Daarom hebben we ons concept verkocht en zijn vertrokken naar Mühlbach am Hochkönig in Oostenrijk om daar een klein pensionnetje te pachten.

 

Ons hart ligt bij het mensen naar hun zin te maken en de mensen die op vakantie zijn een fijne tijd te bezorgen. In Oberstdorf was dit niet mogelijk: het was veel te druk en daardoor voelde wij ons niet fijn. Er was geen tijd voor persoonlijke aandacht.

 

Tijd om te genieten

Hier hebben we nu meer tijd voor de mensen: zowel voor gasten als onze kinderen en mensen die voorbijkomen voor een kopje koffie. We kunnen nu heerlijk buiten zitten en samen met de mensen genieten van een kopje koffie of iets anders.

Ons pension

We hebben nu onze eerste volledige winter erop zitten en zijn tevreden met het aantal gasten. Ok, het mogen er altijd wat meer worden, maar als het zo verder gaat kunnen we hier nog wel enkele jaren vooruit! Afgelopen winter zijn we begonnen met het oppimpen van onze kamers en in het voorjaar gaan we weer rustig verder.

Zijn jullie in de buurt? Kom gerust voorbij voor een praatje onder het genot van een kopje koffie of een drankje.

 

Grüß Gott,
Ruud en Netty de Groot

clock update 17 apr 2019, 12:58
Frikandellen

Ruud zei in de uitzending dat hij de kinderen niet echt miste, maar wel frikandellen en ander spul. Maar de appel valt niet ver van de boom...

Deel dit artikel