In de uitzending van zaterdag 15 mei 2021 zien we hoe familie Van Iersel vakantie viert op de camping in Luxemburg en hoe Judith en Patrick onder de indruk zijn van het Franse leven in Rezay. Hoe hebben de koppels het bij elkaar ervaren? 

Update familie Van Iersel Maison Les Galettes

Met ons gaat het goed. We zijn in deze periode veel bezig in de tuin en bereiden ons voor op het nieuwe seizoen, ons vijfde seizoen alweer, de tijd vliegt. Ook binnen zitten we niet stil; alle kamers zijn weer opgeleukt met mooie accessoires en hebben een likje verf gekregen. Daarnaast zijn we sinds januari eigenaar geworden van het huisje van de buurman. We zijn dus weer volop aan het klussen, want we maken er een vakantiehuis van. Een mooie uitdaging weer, waar we met veel plezier aan werken.


Het is natuurlijk wel hartstikke jammer dat corona het afgelopen jaar en ook dit jaar roet in het eten gooit, sowieso voor ons en onze gasten. Het bemoeilijkt helaas ook een trip naar Nederland om even gezellig live onze kinderen en familie te bezoeken.     

Onze ervaring bij Patrick en Judith

De uitwisseling met onze 'Ik Vertrek collega’s' was écht superleuk! We zouden het zo weer doen. We hadden meteen een klik met Judith en Patrick en niet helemaal onbelangrijk we hadden ook meteen toen we aankwamen het vakantiegevoel. 

Wat een ontzettend lieve mensen zijn het, zo enorm gastvrij en ze hebben een mooie en fijne plek. We hebben kennisgemaakt met de gezellige camping en de mooie omgeving en we gaan zeker nog een keer terug! Als er geen corona was geweest, dan hadden we dat ook allang gedaan. Wij waren eigenlijk nog nooit in Luxemburg geweest, we reden er alleen maar doorheen om naar het zuiden van Frankrijk te reizen. Maar het is zeker de moeite waard om daar meerdere dagen door te brengen en te genieten van de prachtige natuur, die totaal anders is dan de plek waar wij wonen. 

Het slapen in een tent zonder sanitaire voorzieningen is op zich prima bevallen, maar of we de volgende keer weer voor deze tent kiezen als er ook een chalet met sanitaire voorzieningen in de verhuur is, dat is nog maar de vraag…..

Patrick heeft Loes wat keukengeheimen verteld. Echt heel fijn, gewoon even wat tips en tricks van een professional. Ook heeft hij haar de kunst van het wecken geleerd. Gezien de omslachtigheid en ook het ontbreken van apparatuur hebben we deze techniek (nog) niet toegevoegd in onze keuken, maar wie weet wat de toekomst zal brengen. Loes heeft jaren geleden in Nederland eerder een spirituele (labyrint) wandeling gemaakt. Dat was ook een hele bijzondere ervaring. 

Amber was heel verrast toen Judith en Patrick al die leuke spulletjes voor haar brocante winkeltje meebrachten. Ze heeft er al veel dingetjes van verkocht, maar ook een paar dingen zelf gehouden, zoals een mooie grote prinses, die bij de ingang van de brocante winkel staat te pronken.

Update Judith en Patrick Um Bierg

Het gaat met ons heel goed. Door vijf jaar creëren met familie, vrienden en vrijwilligers die elkaar inspireren, hebben er veel positieve en veel leuke veranderingen plaatsgevonden en dit stopt voorlopig nog niet en inmiddels is er ook een heuse keukenbrigade. Ik wil, “Ton en Annie heel hartelijk bedanken voor hun dagelijkse hulp, liefde en alle tips & tricks van het camping leven”, wat ze mij mee hebben gegeven. Door de zakelijke inbreng en steun van Patrick en Ilona mijn brainstorm-maatje en klankboard heb ik mij kunnen ontwikkelen in het zakelijk leven.

De deuren gingen op 6 mei dit jaar voor het vijfde seizoen open en dat gaan we met elkaar vieren .....YAEEEEH, ”CHAMPAGNE”.....en ik, Judith, ben zo trots als een pauw!

Onze ervaring bij Bart, Loes en Amber

Onze uitwisseling hebben wij als zeer geweldig ervaren. We hadden gelijk een klik, gevoel van thuiskomen en werden lekker in de watten gelegd. Loes, Bart en Amber zijn hele leuke, vlotte en lieve mensen en hebben in Frankrijk een super mooi project neergezet met een tint van luxe, warme uitstraling en aan de kleinste details gedacht. 

De flessen die we versierd hebben onder leiding van onze lieve juf Amber zien we elke dag staan op de kast van alle mooie herinneringen. Wat ons is bij gebleven is de zorg tot in de kleinste details in het bedrijf, voor hun gasten, de ondergaande zon Wauwwww en hun panoramische uitzicht. Hoe Bart de badkamers heeft gemaakt is voor ons ook een leuk idee. Als we elkaar weer gaan zien hebben we voor Bart nog een oude klok en nemen we weer veel spullen voor Amber mee.


Ik ben zo blij dat ik altijd mijn hart en mijn 'eigen' wijze gevolgd heb om deze grote uitdaging aan te gaan om in Luxemburg een camping te pachten. Tot op de dag van vandaag geniet ik intens van elk moment, de natuur, het panoramische uitzicht, de prachtige luchten en de intense kleuren van de zonsondergang en van mijn relatie met Patrick.

Wordt vervolgd......
groetjes Patrick en Judith 

Deel dit artikel