In de speciale aflevering van Ik Vertrek van zaterdag 29 december zagen we hoe Karin blij verrast werd door Hans en haar dochter onverwacht in Nederand kon bezoeken. Hoe kijken Karin, Hans en de familie hierop terug?

Even een verhaal over ons van hoe we het allemaal ervaren hebben. Allereerst vonden wij het heel leuk dat we mee mochten doen met de Kerstspecial!  We hebben drie hele leuke dagen gehad. En toen kwam het geweldig nieuws…Ik stond in de keuken oliebollen te bakken, Hans was net terug om een vriezer te kopen en zei: ‘ga je koffer maar pakken!’. Zo uit het niets en ik stond zo raar te kijken. Hij zei: ‘vanavond vlieg je naar Nederland naar je dochter.’ Ik dacht daar maak je geen geintje over, maar hij meende het.

Surprise

Ik vond het echt een lief gebaar en een leuke verrassing. Ik zou de volgende dag Skypen met Shirley en die hoorde maar niks van mij…. En daar stond ik dan voor haar deur. Ze wist niet wat ze zag, haar mams opeens in Nederland. Mijn eigen moeder, die ik een jaar niet had gezien, wist ook niet wat ze zag. Zo emotioneel allemaal, zo mooi dat zal ik nooit meer vergeten. Zou er zo weer om kunnen janken. Shir gaf haar hormonen de schuld, haha.

We hebben een paar leuke dagen gehad; gewinkeld en lekker met zijn allen uiteten geweest. Het waren topdagen, ook de filmdagen op Bonaire waren echt super! Het was heel gezellig met onze cameravrouw Floor. Nou, dit was ons verhaal om nooit meer te vergeten.

Wij willen alle trouwe Ik vertrek-kijkers een heel liefdevol en gezond 2019 wensen! Geniet met familie en vrienden, want dat is zo belangrijk! Verder willen wij het Ik vertrek-team bedanken, dat wij mee mochten doen met de Kerstspecial. 

blockquote
Het was toppie, macha danki!
 

Oh, ik vergeet helemaal te zeggen dat ik ook bij de echo ben geweest. Ik ben er trots op dat ik mijn kleinzoon in 3D heb gezien. Dat had je vroeger allemaal niet, dat was een hele mooie ervaring. 

clock update 31 jan 2019, 12:36
Kleinzoon Divano geboren

Maandag 21 januari is dochter Shirley bevallen van kleinzoon Divano. Karin was net een dag te laat, maar heeft nu tijd om voor haar 'scheetje' te zorgen.

Kijk deze speciale aflevering hier terug
Deel dit artikel