In de uitzending van zaterdag 28 mei 2022 zien we hoe Mark en Margo genieten in de luxe B&B van Aadje en Richard in Calpe en hoe Aadje en Richard erg moeten wennen aan het plattelandsleven in Slowakije. Hoe hebben de koppels het ervaren?

Update Mark en Margo Modrá Farma

Na een slecht coronajaar hebben we in 2021 het besluit genomen om Dobraluka te veranderen in Modrá Farma. Zelfde camping, met dezelfde gezelligheid maar nu met kleding aan. Iedere Nederlander die altijd al graag een keer wilde komen, maar tegen het naturisme aanhikte kan nu gewoon langs komen. 

Onze ervaring bij Aadje en Richard

Bij Aadje en Richard in Spanje was het een bijzonder en leuk bezoek aan hun mooie locatie. Wat ons vooral is bijgebleven, is dat we heel verschillend zijn maar toch heel veel overeenkomsten hebben. Met enorm veel passie, enthousiasme en inzet hebben we mooie bedrijven neergezet met een authentiek en persoonlijk karakter.

Wat we mee hebben genomen is dat we het iets rustiger aan moeten doen. Dat vinden we best lastig, wel hebben we besloten in het seizoen meer personeel aan te nemen.

We zijn druk geweest met het voortbouwen aan ons bedrijf. Zo is een voormalig bakhuisje omgebouwd tot een knus vakantiehuisje met een inrichting geïnspireerd op oud Hollandse meesters inclusief een romantische bedstee. Verder is er een nieuwe koffiebar met heerlijke koffiespecialiteiten.

Dit jaar gaat ons hart uit naar de verschrikkelijke oorlog in Oekraïne. Hier is het gelukkig ver vandaan en we merken er helemaal niets van. Iedereen kan hier met een gerust hart naar toekomen. We hebben weer veel zin in het komende seizoen (het twaalfde!) en kijken er naar uit veel gasten uit Nederland te mogen ontvangen.

Update Aadje en Richard Villa Vista Calpe 

Wij hopen dat jullie met veel plezier hebben gekeken naar Aadje en Richard Ik vertrek: Even Weg...

Met ons gaat het goed. De agenda voor 2022 staat weer lekker vol en ook hebben wij onze handen vol aan onze nieuwe pup Joey el secundo (Joey de tweede).
Sinds de dood van onze hond Joey waren wij niet meer compleet en na een jaar rouwen hebben wij een nieuwe pup mogen uitzoeken. En wat een lieverd is het!

Richard is nog steeds druk met het onderhouden van onze B&B en Aadje ligt dagelijks op het strand. Nee, hoor. Aadje zorgt ervoor dat het onze gasten aan niks ontbreekt. Wij hebben iets reuze spannends ontdekt in ons huis...en wat dat is, dat verklappen we nog niet dat moeten jullie dan zelf komen zien!

Onze ervaring bij Mark en Margo

De uitwisseling naar Slowakije was voor ons een bevestiging dat waar wij nu zitten echt een paradijs is. 320 dagen per jaar mooi weer en een schitterend huis van alle gemakken voorzien. Daarmee besef je wel wat een geluk wij hebben in ons leven.

Wij zouden niet willen ruilen maar wij respecteren iedereen die zijn leven op hun manier in willen vullen. Maar wij gaan voor zon zee en luxe! 

Groetjes van ons vanuit Calpe!! Adios amigoooooos!

Deel dit artikel