In de uitzending van vrijdag 27 november 2020 zien we hoe Aadje en Richard Naaldwijk verruilen voor het Spaanse Calpe. Dat hun Spanje-avontuur er één is met een lach en een traan mag duidelijk zijn. Maar hoe staan de heren er nu voor?

Een update vanuit het zonnige en mooie Calpe!

Met ons en de hondjes gaat het goed! Inmiddels is er gezinsuitbreiding geweest: ZoofZoof en Beauty zijn ons komen vergezellen. Dit zijn twee poezenzusjes die ons hart gestolen hebben. 

Een bewogen jaar

Wij kijken terug op een bewogen jaar met ups en downs... Wij hebben een hele drukke zomer gehad met veel gasten die ons kwamen bezoeken. Het Coronavirus heeft wel roet in het eten gegooid, maar daar hebben wij allemaal onder te lijden. Helaas, het is wat het is. Wij hopen dat 2021 het jaar gaat worden waarin dit vreselijke virus de kop in wordt gedrukt want we snakken allemaal weer naar ons oude leven. Wat hadden we het eigenlijk goed allemaal! Zo zie je maar: waardeer wat je hebt en wees zuinig op elkaar! 

We missen Nederland wel af en toe; vrienden, familie… Maar er is veel contact over en weer en er zijn al veel mensen over de vloer geweest in Calpe. Ik, Aadje, vlieg af en toe op en neer om te kijken hoe het met mijn moeder gaat. Ze maakt het goed, al mist ze mijn vader heel erg. Gelukkig heeft ze veel mensen om zich heen die er voor haar zijn.

Elke dag zonneschijn

Het Spaanse leven bevalt ons prima! Inmiddels hebben we een leuke kenniskring opgebouwd en het is elke dag heerlijk weer. Wat een rijkdom, elke dag het zonnetje! We zijn volop bezig met het aankomende vakantieseizoen; veel verven, poetsen en hier en daar nog een spijkertje in de muur. Gelukkig hebben we nog steeds gasten. De honden Joey en Charlie maken het ook goed. Die liggen vaak voor de openhaard zij aan zij.

Wij zien de toekomst zonnig in en hopen dat we veel gasten mogen ontvangen in Calpe. Wij staan voor ze klaar! We genieten van de kleine dingen, want uiteindelijk: 

blockquote
het zijn de kleine dingen die het ‘m doen!
Aadje

Lieve mensen, blijf gezond en wees lief voor elkaar in deze moeilijke tijd. Samen komen we erdoorheen.

Veel liefs Aadje en Ries!

Deel dit artikel