In 2020 zien we hoe Aadje en Richard Naaldwijk verruilen voor het Spaanse Calpe. Hun Spanje-avontuur was er één met een lach en een traan . Inmiddels is er veel gebeurd en zijn Aadje en Richard helemaal op hun plek. Hoe staan de heren er anno 2021 voor?

Hoi hoi....hier een update van ons uit het zonnige Calpe

Ook al hebben wij het best moeilijk gehad het afgelopen jaar vanwege Corona schijnt nu de zon weer voor ons, letterlijk en figuurlijk. Wij zijn als een malle gaan verbouwen het afgelopen jaar, de appartementen zijn allemaal geüpgraded, het terras is verbreed, we hebben nu een schitterende ontbijtzaal en is er een nieuw tweepersoons appartement gebouwd.

Begin juni is onze hond Joey komen te overlijden en dat heeft ons diep geraakt....die missen wij nog elke dag.

Het is goed te merken dat de Corona maatregelen worden versoepelt want er zijn gelukkig weer veel toeristen aan de Costa's ook wij zitten weer lekker vol tot het einde van dit jaar. Wij hebben hier al veel goeie en bovenal lieve lieve vrienden leren kennen waar wij altijd van op aan kunnen en zij op ons.

Plannen voor de nabije toekomst hebben wij nog genoeg: o.a. een nieuwe professionele keuken en bovenal een welness op onze eerste etage! Wij zijn al begonnen met het aanbieden van een Lomi Lomi massage.

Een bakkie doen

Aan het programma Ik vertrek hebben wij heel veel aan gehad en heeft vele deuren voor ons geopend. We worden overal nog steeds herkend en er wordt nog steeds aangebeld door fans voor een bakkie. Voor ons totaal geen probleem, wij houden van gezelligheid!  Een  eigen programma zat er helaas niet in vanwege alle Corona maatregelen maar wie weet in de toekomst dat er voor ons nog iets in het verschiet ligt - wij maken hier zoveel mee - we zouden elke dag wel een film op kunnen nemen hier.

Groetjes van Aadje, Richard, Charlie en de twee poezen zusters.

Update 27-11-2020

ansicht-Aadje-Richard-nieuwLogo.jpg
 
ansicht-Aadje-Richard-nieuwLogo.jpg

Met ons en de hondjes gaat het goed! Inmiddels is er gezinsuitbreiding geweest: ZoofZoof en Beauty zijn ons komen vergezellen. Dit zijn twee poezenzusjes die ons hart gestolen hebben. 

Een bewogen jaar

Wij kijken terug op een bewogen jaar met ups en downs... Wij hebben een hele drukke zomer gehad met veel gasten die ons kwamen bezoeken. Het Coronavirus heeft wel roet in het eten gegooid, maar daar hebben wij allemaal onder te lijden. Helaas, het is wat het is. Wij hopen dat 2021 het jaar gaat worden waarin dit vreselijke virus de kop in wordt gedrukt want we snakken allemaal weer naar ons oude leven. Wat hadden we het eigenlijk goed allemaal! Zo zie je maar: waardeer wat je hebt en wees zuinig op elkaar! 

We missen Nederland wel af en toe; vrienden, familie… Maar er is veel contact over en weer en er zijn al veel mensen over de vloer geweest in Calpe. Ik, Aadje, vlieg af en toe op en neer om te kijken hoe het met mijn moeder gaat. Ze maakt het goed, al mist ze mijn vader heel erg. Gelukkig heeft ze veel mensen om zich heen die er voor haar zijn.

Elke dag zonneschijn

Het Spaanse leven bevalt ons prima! Inmiddels hebben we een leuke kenniskring opgebouwd en het is elke dag heerlijk weer. Wat een rijkdom, elke dag het zonnetje! We zijn volop bezig met het aankomende vakantieseizoen; veel verven, poetsen en hier en daar nog een spijkertje in de muur. Gelukkig hebben we nog steeds gasten. De honden Joey en Charlie maken het ook goed. Die liggen vaak voor de openhaard zij aan zij.

Wij zien de toekomst zonnig in en hopen dat we veel gasten mogen ontvangen in Calpe. Wij staan voor ze klaar! We genieten van de kleine dingen, want uiteindelijk: 

blockquote
het zijn de kleine dingen die het ‘m doen!
Aadje

Lieve mensen, blijf gezond en wees lief voor elkaar in deze moeilijke tijd. Samen komen we erdoorheen.

Veel liefs Aadje en Ries!

Deel dit artikel