We zijn erg trots op wat we nu hebben neergezet en vinden het geweldig dat we veel nieuwe mensen kennis hebben kunnen laten maken met naaktrecreatie. Want vanwege de kleinschaligheid is de drempel erg laag om het bij ons ‘gewoon eens te proberen’.

clock update 5 jul 2018, 20:15
VEEL VERANDERD

 Na de laatste opnames van ‘Ik Vertrek’ in 2016  is er hier écht heel veel veranderd. In de uitzending was er eigenlijk niet heel veel van de verbouwing te zien, maar inmiddels hebben we de molenaarshuizen helemaal gerenoveerd en is het slechte deel van het dak meteen het 1e jaar al helemaal vervangen.

Het resultaat

We zijn erg trots op wat we nu hebben neergezet: we hebben 3 stijlvolle accommodaties met modern comfort gecreëerd, maar met behoud van zoveel mogelijk authentieke details. Het is nu juli en we zitten inmiddels alweer midden in ons 3e seizoen, en zoals het er nu naar uitziet wordt het ook dit jaar weer druk en gezellig met een bezetting van meer dan 95%. Wat we ook geweldig vinden is dat we veel nieuwe mensen kennis hebben kunnen laten maken met naaktrecreatie. Want vanwege de kleinschaligheid is de drempel erg laag om het bij ons ‘gewoon eens te proberen’. En bij verreweg de meesten van deze mensen bleef het niet bij deze ene keer, en veel van deze ‘nieuwkomers’ hebben we dan ook al een 2e en soms zelfs een 3e keer mogen begroeten. En het leuke is dat verreweg de meeste gasten elke avond aanschuiven bij het altijd gezellige 4-gangen diner!

Moulin De Chez Joyeux na de opnames

Wat er allemaal veranderd is sinds de laatste opnames? We hebben besloten om alleen geopend te zijn van mei tot oktober en ontvangen dan uitsluitend naaktrecreanten. We hebben nu 2 accommodaties op de 1e verdieping van de oude molenaarswoningen, waarvan 1 met een aparte slaapzolder en één op de begane grond.

Onze toekomst

Wij zijn allebei dol op reizen, en dat geldt eigenlijk ook voor de ‘reis’ die we zijn aangegaan om van een enorm renovatieproject een mooi, bloeiend en succesvol bedrijf op te bouwen. En nu we alles goed ‘op de rit hebben’ moeten we zeggen dat het toch alweer begint te kriebelen om iets nieuws aan te gaan pakken. Niet dat het wonen en werken ons hier niet bevalt, integendeel, Moulin de Chez Joyeux is een unieke en fantastische plek die je nergens anders zult vinden! Maar nu we de grote verbouwingsklussen achter de rug hebben vinden we dat we toe zijn aan een andere, wellicht nog wat grotere uitdaging. We denken hierbij aan bijvoorbeeld het beheren en managen van een vakantieoord ergens ter wereld. Wel het liefst naturistisch, want daar ligt nou eenmaal ons hart. 

De toekomst van Moulin de Chez Joyeux

“Maar hoe moet het dan verder met Moulin de Chez Joyeux?” horen we je denken. Nou, wij gaan voor 2019 al op zoek naar geschikte beheerders voor dit mooie en goedlopende bedrijf, want het zou natuurlijk jammer zijn dat zo’n mooie en unieke locatie niet meer toegankelijk zou zijn voor rustzoekende vakantiegangers. Maar in de tussentijd blijven wij onze lieve en dankbare gasten met heel veel plezier in de watten leggen, dat staat vast! Zien we je hier wellicht eens? Dat zou leuk zijn!

Hartelijke groet van Bouwe en Tessa

Deel dit artikel