Bom dia, We hebben een hectisch jaar achter de rug. Je familie, vrienden, en Nederland achter je laten, om je droom achterna te gaan. Dat doe je niet zomaar!

Het blijft een uitdaging, met een beetje lef. Maar wat is deze stap voor ons een groot succes geworden. Onze reis begon 21 september 2016 op weg met de kever naar Portugal. Tijdens deze 3 daagse reis, hebben we veel gezien, veel lol, en veel pech gehad. Meerdere malen was de kever oververhit…. dan maar weer lekker een siësta, tot de kever was afgekoeld, en tufte we weer vrolijk verder.

Twee vrienden trokken onze caravan met wat inboedel hier naar toe. Zo begonnen we op ons land  in Moncarapacho, aan ons nieuwe avontuur. Zonder gas, water, licht en riool.

De bouwers

We startten vol goede moed met bouwer 1. Na een tijdje kregen wij de indruk dat hij dacht dat de caravan was gevuld met geld, en daarom steeds extra prijzen ging vragen. Daar hebben toen helaas de stekker uit moeten halen. Dit bracht ons een hoop problemen, advocaten, en adviseurs erbij, en natuurlijk weer extra kosten en tijd.

Maanden later en vol goede moed, starten wij met bouwer 2. Die kwam na een paar dagen gewoon maar niet meer opdagen !

Weer ellende…. op naar bouwer 3. Deze heeft de Anne bed & breakfast net op tijd afgebouwd. Tijdens deze onzekere en spannende periode hebben we ook volop genoten! Vaak keken we elkaar aan en zeiden: we wonen toch maar mooi met elkaar in Portugal, met zon en zee, dit lossen we ook wel op!

Een jaar later

Nu ruim 1 jaar later staat onze schitterende B&B er toch maar. Wat zijn we er trots op, we hebben het toch maar mooi geflikt. Stijlvolle kamers, prachtig ingericht, precies zoals we het 4 jaar geleden bedacht hadden. Kamers worden geboekt, leuke gasten, het bedrijf loopt!

Fase 1 van de bouw is af, de tuin is in volle groei. Natuurlijk zitten we vol met plannen. Binnenkort beginnen wij met fase 2. Er komt een zwembad, en het b&b gebouw krijgt 2 extra appartementen.

Terugkijkend denken wij, we hebben voor ons de juiste beslissing genomen. Natuurlijk mis je je kinderen, familie en vrienden, maar het samen opstaan, lekkere ontbijtjes maken, genieten van het relaxte leven hier, maken dit voor ons onbetaalbaar !

Wie weet tot ziens !

Dave en Anne Lagraauw

Deel dit artikel