Na ruim vijf jaar Villa Marsi (1.0) zijn we op zoek gegaan naar een nieuwe grotere locatie waar we meer mogelijkheden hebben om Villa Marsi (2.0) verder te kunnen laten groeien.

(Bekijk hier de uitzending van de familie Marsi, uitgezonden op 20-11-2010)

Villa Marsi in Le Marche Urbino

In 2015 hebben we op hemelsbreed 1,5 kilometer van Villa Marsi (1.0) Villa Marsi (2.0) geopend. Dit gebied is zo mooi en puur, hier wilden we niet weg. Een prachtige ruime locatie met 12 kamers, het panoramisch gelegen zwembad bereik je door een romantisch bospad langs de kampvuur plaats. Villa Marsi 2.0 ligt boven op een heuvel met 30 hectare (truffel) landgoed.

Zoals alle vaste gasten van ons gewend zijn is onze formule niet veranderd. We koken nog steeds iedere avond met veel plezier voor onze gasten, schuiven zelf ook aan en hebben veel lol en leuke gesprekken. We sluiten de avond altijd af met heerlijk huisgemaakte limoncello. Aangezien we geen appartementen (keukentjes) meer hebben, bieden we nu ook lunches aan.

Italiaanse bruiloft

Inmiddels is Villa Marsi niet alleen maar een vakantiebestemming, deze prachtige locatie is zeer geschikt voor bruiloften 'de Italiaanse bruiloft'. De  tuin om het huis biedt veel mogelijkheden voor een romantisch diner in de tuin met uitzicht op de glooiende heuvels van Le Marche. Via het kippenhok (voor verse eieren bij het ontbijt) door een wandeling bereik je een groot platform in het bos, dit wordt gebruikt voor een huwelijksceremonie of voor een band c.q. DJ voor een fantastische feestavond. Daarnaast organiseren we ook op het platform nog diverse workshops en yoga.

Onze kinderen zijn inmiddels uitgegroeid tot pubers en gaan naar de middelbare school en zijn regelmatig te vinden in Urbino met vrienden en vriendinnen, pizza eten, hangen op het grote plein en vaak kamperen met kampvuur.

We genieten nog steeds volop van onze emigratie naar Italië en zouden niets anders willen doen. De gasten geven ons zoveel energie en daar doen we het voor.

Villa Marsi 2.0 is niet zomaar een locatie, wij bieden de luxe van pure ontspanning, heerlijke diners en gezelligheid.

Hopelijk tot snel.

Sandor, Christa, Zsuzsa en Laszlo Marsi

Deel dit artikel