Er is veel gebeurd na ons vertrek in 2011, het draait goed, we hebben het hele jaar door gasten...

(Bekijk hier de uitzending van de familie Paauwe, uitgezonden op 27 oktober 2012)

In de zomermaanden veel Nederlandse gasten, de rest van het jaar veel Fransen en andere nationaliteiten, we hebben zelfs in juni uit Portugal gasten gehad.

Met onze kinderen gaat het goed, ze zijn goed ingeburgerd, en spreken goed Frans, Renaldo zit op Lycée en Raymond op Collegè.

We werken lange dagen, maar doen het met veel plezier, het is altijd weer fijn als gasten blij en positief vertrekken, en aangeven dat ze nog een keer terug zullen komen of ons aanbevelen bij familie en vrienden.

Afgelopen winter is er een nieuw dak geplaatst op de stal, deze is omgebouwd tot eetzaal-recreatieruimte. De badkamer van kamer Bonnet is ook gerenoveerd, nu hebben alle accommodaties een nieuwe badkamer.

We zijn nu druk met terreinonderhoud en een nieuwe douche plaatsen bij het zwembad. Voor komende zomer beginnen we al aardig vol te zitten, met veel terugkomers, dat is altijd leuk, als mensen weer willen genieten op ons Domaine en de prachtige omgeving. In de zomermaanden organiseren we uitstapjes met de gasten: klimbos, kanovaren of catamaran zeilen.

We hopen weer op een mooi seizoen 2017, en genieten nog elke dag, van al het moois hier op en rond ons Domaine in Braize en de vele gasten die ons bezoeken, en komen genieten van de rust , ruimte en de natuur....

Een zonnige groet van Gert-Jan en Elly, Renaldo en Raymond

Even Frans Leven en Domaine Le Vignot Braize, een vakantieverblijf voor het hele gezin in Midden Frankrijk.

Deel dit artikel