Hallo allemaal, hier dan een update hoe het nu met ons gaat. Het gaat gelukkig erg goed met ons. We zijn allemaal gezond en hebben het hier steeds erg goed. Het boerenleven bevalt hier prima.

Een eigen bedrijf

Inmiddels hebben Erwin en Stacey er een zoontje bij gekregen, hij heet Andrew en is alweer 1 jaar. Ook zijn Erwin en Stacey eind juni verhuisd naar een andere boerderij. Ongeveer 15 minuten rijden van ons vandaan. Ze zijn er dus nog maar net begonnen. Een prachtige boerderij maar natuurlijk wel weer wennen. Elke boerderij is weer anders.

Middelgroot bedrijf

Wij (Han en Anneke) zitten nog steeds in Middle Tarwin. Niet veel veranderd dus. Onze koeien en vaarzen zijn in deze tijd aan het afkalven. Werk genoeg dus! En als ze allemaal gekalfd zijn hopen we 195 koeien te melken. Niet een heel groot bedrijf voor Australische begrippen, maar groot genoeg voor ons tweeën. De melkprijs lijkt goed voor het komende jaar. Er is hier veel vraag naar melk.

Hanna, Johan en Jack gaan alle drie naar school in Leongatha. ‘s Morgens haalt de schoolbus hen op, en ‘s middags brengt hij hen weer netjes thuis. Lekker makkelijk dus!

Veel plekken in Australië hebben/hadden erg grote droogte gehad. Wij zijn dankbaar dat het hier wel meeviel. Zo konden wij de boerderij nog mooi draaiende houden.

Groeten van familie Reesink

Deel dit artikel