Ja hier even het verhaal van ons, over hoe we het allemaal hebben ervaren. Na 8 maanden keihard te hebben gewerkt, is het ons dan toch allemaal gelukt!  Hans heeft vooral af moeten zien, maar vond het een hele uitdaging om onze prachtige golfbaan aan te leggen.

clock update 8 sep 2018, 19:30
We zijn open

We hadden alle twee geen ervaring met de aanleg, maar uiteindelijk is het ons toch gelukt! Hans en ik hebben het nodige geduld op moeten brengen, maar hebben dit met heel veel plezier aangelegd. De golfbaan werd op 18 augustus officieel geopend. We vinden het bijna jammer dat het klaar is. Ja, echt klaar is het natuurlijk nooit! 

 Eén ding is in ieder geval zeker; we zijn dit avontuur niet voor niets aangegaan! 

We moeten nog een hoop dingen doen; zoals een buitendouche zodat de mensen lekker kunnen afspoelen voordat ze de jacuzzi ingaan. Zo zijn we ook nog steeds bezig met de aanvraag om pannenkoeken en (misschien) poffertjes te mogen maken voor de kinderfeesten. Verder willen we de piratenboot nog restaureren en willen we de speeltuin nog uitbreiden. Ook zijn we nog bezig met de jeu-de-boulesbaan. Er is dus nog genoeg werk te doen. Echt klaar ben je nooit!

Aanwinst voor Bonaire

Wij zijn heel blij dat veel mensen, zeker lokale mensen, dit een aanwinst vinden voor Bonaire. Dat is wel iets om trots op te zijn en dat zijn we dan ook. Ik zeg het: we hebben echt een goed gevoel bij de stap die we hebben gezet en zijn de maand september bijna volgeboekt voor verjaardagfeesten. We mogen dus niet klagen. We zijn alletwee ontzettend trots op elkaar en dat we onze droom werkelijkheid hebben laten worden. We hebben nergens spijt van gehad  en hebben er altijd in geloofd. 

Nu maar afwachten wat de toekomst brengt, maar dat weet niemand. Blijf positief en zorg ervoor dat alles goedkomt. 

blockquote
En als het vandaag niet goedkomt, dan komt het morgen wel
Hans

Wij zijn gelukkig op Bonaire en voelen ons hier echt thuis. We hebben heel veel lieve lokale vrienden gemaakt dan doe je het toch goed . Ook willen wij Ik Vertrek bedanken voor het geduld en vertrouwen in ons, na bijna 3 jaar ons gevolgd te hebben. Wij zijn gelukkig en hopen dat we hier op Bonaire oud mogen worden.

Hopelijk zien we elkaar op de golfbaan! Tot dan!

Deel dit artikel