(Uitzending 13 januari 2018) Even een update van hoe we alles in die anderhalf jaar tijd hebben ervaren. Je gaat met 2 gevulde containers richting Bonaire en laat alles achter in Nederland. En met het risico dat het misschien helemaal niet mag en dat ze daar niet zitten te wachten op een minigolf.

Update: op 21 juli 2018 verscheen onderstaand bericht op facebook. Inmiddels zijn Hans en Karin bijna klaar.

Het is toch nog allemaal snel goedgekomen want in januari 2018 hadden Hans en Karin nog niet eens een geschikt stuk grond.  ↓

Op zoek naar grond

Het zoeken naar grond viel ons zo tegen. Te duur of het mocht niet op bepaalde plekken, maar we zijn zo dankbaar dat we nu een mooi stuk grond van 2700 vierkante meter in erfpacht hebben gekregen. Op dit moment zijn we druk met de bouw van het huis en gaan we hopelijk over twee weken met de aanleg van de golfbaan beginnen.

We lopen al met al op schema en willen eind februari, begin maart  open. Tenminste als we niet te lang op de vergunningen moeten wachten, want geduld moet je hier echt hebben.

Het is de bedoeling om pannenkoeken te gaan maken en dat we kinderfeestjes kunnen geven. Ook komt er een kinderspeeltuin en op het zonnedek twee jacuzzi’s waar je lekker kan relaxen. We hebben dus nog veel te doen.

Wordt vervolgd

Benieuwd hoe ons avontuur afloopt? Dat kun je zien in het volgende seizoen van Ik vertrek. Dus wordt vervolgd...

Groet,

Hans en Karin

Deel dit artikel