Ons hart ligt op dit moment in de Caraïben. We hebben onze draai gevonden hier en genieten zelf ook nog steeds volop van alles wat Curaçao te bieden heeft.

clock update 14 jun 2018, 22:16
Vier jaar Abaai-Resort Curaçao

Het is inmiddels ruim 4 jaar geleden dat we geëmigreerd zijn naar Curaçao. Die jaren zijn voorbij gevlogen, maar als we erop terug kijken is er zoveel gebeurd. Vanuit ons leven in Nederland, waarin we ieder ons eigen werk hadden, is het best wel wennen geweest naar het leven hier, waarbij we dag en nacht bijna alles samen doen. Gelukkig hebben we onze weg hierin kunnen vinden en hebben we veel plezier en voldoening met het runnen van onze Bed & Breakfast Abaai-Resort Curaçao. Al vanaf het moment dat we begonnen, maar zeker na de uitzending van Ik Vertrek in januari 2015, hebben we gelukkig een goede bezetting gehad.

Thuisgevoel

We zijn de afgelopen jaren voortdurend bezig geweest met het verbeteren van onze accommodatie. De kamers en badkamers zijn helemaal gerenoveerd en opgepimpt en ook de tuin is flink aangepakt en verfraaid. We proberen onze gasten een “thuis gevoel” te geven zodat ze optimaal kunnen genieten van hun vakantie. Omdat we Curaçao inmiddels zo goed kennen, kunnen we onze gasten allerlei informatie geven zodat ze een topvakantie hebben. Onze centrale locatie is ideaal om van daaruit het eiland te gaan verkennen.

Opgepimpt
aangepakt en verfraaid
Opgepimpt

Terug naar Nederland

Sinds we hier wonen zijn we een aantal keren naar Nederland geweest, dat waren bijzondere gelegenheden. De eerste keer zijn we geweest om te bekijken hoe onze twee zonen zich gesetteld hadden in hun nieuwe koopwoningen. De tweede keer omdat een van onze zonen ging trouwen en afgelopen jaar zijn we twee keer opa en oma geworden van twee kleinzonen. Gelukkig zijn ze ook al een paar keer op Curaçao geweest en hebben we een goed contact met elkaar. Binnenkort gaat onze dochter na ruim 5 jaar het eiland ook verlaten en zijn we nog met z’n tweeën hier. Onlangs hebben we nog gekeken naar locaties dichter bij Nederland, maar dat gaat hem toch niet worden.

blockquote
We hadden direct een klik met dit mooie tropische eiland
Dianne

Ons hart ligt op dit moment in de Caraïben. We hebben onze draai gevonden hier en genieten zelf ook nog steeds volop van alles wat Curaçao te bieden heeft. We voelen ons soms toerist in ons eigen paradijsje. Vooral het heerlijke zonnige klimaat speelt daarin een grote rol. Al met al is het destijds een goede beslissing geweest om naar Curaçao te verhuizen en hebben we er nog steeds geen spijt van. We hopen het hier nog een tijd vol te houden, zodat we nog vele gasten kunnen ontvangen en een geweldige vakantie aan kunnen bieden.

Tropische groet, Dianne en Frenk.

Kijk de aflevering van Ik Vertrek van Dianne en Frenk terug

Deel dit artikel