(Uitzending zaterdag 10 maart 2018) Hallo allemaal, wij zijn Han en Anneke en zijn, samen met de kinderen, eind 2012 geëmigreerd naar Australië. We hebben daar een melkveebedrijf gekocht.

We zijn nu alweer 5 jaar hier en we zijn hier erg gelukkig. Erwin is inmiddels getrouwd en heeft een ander melkveebedrijf gevonden. Hij is zelfs vader geworden. Ook Hanna en Johan hebben er een broertje bij gekregen, Jack. Die is nu alweer 4 jaar.

We wonen in

Middle Tarwin

Een mooi melkveegebied dicht bij de zee. We hebben gelukkig nog geen heimwee gehad, ook al mis je de familie soms best wel. Even bij elkaar op de koffie komen is er niet meer bij. Maar het internet maakt alles een stuk makkelijker. We gebruiken veel Whatsapp. Zo hebben we nog met veel mensen uit Nederland contact.

Australië is een mooi land om te leven. Ideaal om te boeren. We willen hier wel ons hele leven blijven wonen. Maar ook Nederland is een prachtig land. Dat zal altijd nog ons ‘thuis’ zijn. Maar hier genieten we enorm van de hoeveelheid ruimte om ons heen.  

Groeten van de Reesink family

Deel dit artikel