(follow up 26-11-2017) De 6 jaar zijn heel erg snel omgevlogen. Er wordt vaak gevraagd, zeker toen wij op vakantie waren in Nederland, zou je het weer doen, de stap nemen en naar Suriname verhuizen

En daarop kunnen wij volmondig ja  antwoorden. Wij hadden bepaalde zaken misschien anders aangepakt, zoals met Chiavelli. Hoe anders weten wij niet.

2TrusT

Met de garage gaat het prima, Paul werkt keihard, 6 dagen in de week maar heeft het erg naar zijn zin! Zijn droom was altijd om een garagebedrijf te beginnen met Roy, zijn broer en die droom is uitgekomen.

Audrey werkt sinds een jaar of 2 bij de ASFA (Associatie van Surinaamse Fabrikanten) en vindt het ook erg leuk! Daarnaast zit zij ook in het bestuur van Pink Ribbon Suriname. Zij is ook lid van een sportschool maar daar is ook alles mee gezegd.

D’angelo zit in de 5e klas (groep 7) en doet het erg goed!! Hij zit bij On Stage, een jeugdtheaterschool. Hij speelt graag met vriendjes, nichtjes en neefjes. Toen wij pas in Suriname waren was hij helemaal weg van K3, dat is ondertussen stukken minder, alles wat de klok nu slaat is Batman, Spiderman en andere superheroes.

Afgelopen zomer zijn wij voor de eerste keer weer terug geweest in Nederland. Het was heel fijn om er weer te zijn, het leek niet op 6 jaar geleden. Toen de tijd naderde om weer terug te gaan naar Suriname was het met een dubbel gevoel, Chiavelli en de rest van de familie weer achterlaten maar wij gingen weer naar huis!!!

Al met al is het heerlijk vertoeven in Suriname. En natuurlijk is het hier geen paradijs. Maar op dit moment is dat nergens zo, maar wij proberen er het beste van te maken. Er zullen altijd dingen, spullen, zaken en niet te vergeten familie zijn die wij missen uit Nederland maar proberen te tevreden te zijn met wat wij hebben.

Kijk de uitzending terug

Deel dit artikel