Beste Ik Vertrek vrienden, Hier in het zonnige Mücheln gaat het leven in een rustig tempo door bij Pauline am See. Er zijn twee vakantiewoningen in de verhuur, die zeer goed geboekt worden.

(Bekijk hier de uitzending van Henk en Nies)

Zelf bewonen wij een heerlijke woning in de school. Verder moet er nog wel veel gedaan worden. Helaas gaan wij dat niet meer doen. Omdat Henk wat gezondheidsproblemen heeft gehad, heeft zijn kracht flink afgenomen en gaat het niet meer lukken. Wij krijgen het niet meer af.

Daarom hebben we besloten om dit monumentje, nadat we er 10 jaar veel plezier aan hebben beleefd te verkopen en wat kleiner te gaan wonen. Het meer, de Geiseltalsee, waar wij vlak bij wonen is nu een toeristische trekpleister. Strand en jachthaven op loopafstand. Op 10 juni werd de tweede jachthaven feestelijk geopend. Was erg leuk.

Ons hondje Bruni is inmiddels 7 jaar en een stuk rustiger geworden. Hij geniet er wel van als we gasten hebben, vooral kinderen en de kinderen zijn gek op hem.

Je merkt dat het hier economisch steeds beter gaat. Toen wij dit kochten, woonden er alleen maar oude mensen om ons heen. Inmiddels woont er een aantal jonge gezinnetjes met kinderen. Heel gezellig. De laatste twee jaar gedragen we ons als echte pensionado’s, we gaan in de winter drie maanden met de camper naar Spanje en Portugal. Echt genieten.

Kortom, het gaat ons goed.

Henk en Nies Vreekamp

Pauline am See

Deel dit artikel