Na de uitzending van Ik vertrek in april 2015 zijn we overspoeld met leuke reacties, via Facebook en de website. Hierdoor hebben we ook veel boekingen gehad, erg leuk en het geeft een enorme boost.

(Bekijk hier de uitzending van Anita en Joost)

We hebben dan ook een paar hele leuke seizoenen gehad en zijn nu bijna halverwege ons derde seizoen. Er is inmiddels weer een hoop werk gedaan in en rondom het huis, veel klussen zijn voor de 'winter' periode.

Aan ons privé gedeelte was nog niks gedaan, de kamers en tuin hadden de eerste prioriteit. Afgelopen winter hebben we dit aangepakt en ik moet zeggen het is een stuk comfortabeler.

Vorige week hebben we Bob, onze oudste Berner Sennen in moeten laten slapen, een hele verdrietige periode, hij is bijna 11 geworden een respectabele leeftijd voor zo'n grote hond. Ook de andere honden hebben er behoorlijk last van gehad.

We hebben deze week een puppy gereserveerd voor als alles goed gaat komende winter. Uiteraard weer een Berner Sennen.

Ons eerste schooljaar Portugese les zit erop, een lastige taal maar erg leuk om te doen. Inmiddels zijn we al weer 2,5 jaar hier en we hebben het enorm naar ons zin. Onlangs ben ik ( Anita) weer even in Nederland geweest om oma te bezoeken, want ja ze leeft nog steeds, 107 jaar inmiddels.

Verder missen we Nederland niet echt, familie en vrienden komen regelmatig hier naar toe.

Joost zegt altijd beter slecht gegolfd dan goed gewerkt!

Groeten,

Joost en Anita van Trijp

Quinta Pereiro

Deel dit artikel