Bij deze een update van ons uit Spanje. In december is het alweer zeven jaar geleden dat wij vertrokken uit Nederland. Wij waarderen het leven in Spanje nog steeds. De mensen zijn hier minder gestrest en het vele zonnige weer maakt het mogelijk om veelal lekker buiten te leven.

De winter is overdag aangenaam met een temperatuur van rond de 20 graden. In de avond wel een kachel nodig, maar dat heeft ook weer zijn charme. Horeca is wel hard werken en dat maakt dat wij onze vrije tijd wel missen. Er is altijd een van ons aanwezig in de bar.

blockquote
waar een wil is, is een weg
Sylvia en Nico

Grappig wel, dat iedere keer als wij herhaald worden, dat toch weer nieuwe gezichten oplevert. Niet alleen uit Nederland, maar ook uit BelgiĆ«. Daar worden de uitzendingen ook uitgezonden en herhaald.

Naast de bar, hebben wij een nieuwe hobby: het houden en fokken van de Amerikaanse Bully. Zoals mogelijk al bekend is onze lieve chihuahua Heman, de held uit onze uitzending, anderhalf jaar geleden overleden.

Heman
Bron: AVROTROS/Ik Vertrek
Heman
Heman

Op dit moment bezitten wij drie bullys, maar binnenkort verwelkomen wij er nog twee bij. Deze worden overgevlogen vanuit Amerika. Ons eerste nestje is in Maart geboren en twee van de pups worden binnenkort naar de nieuwe baasjes overgebracht. Voor de ander vier zijn we nog bezig onderdak te vinden. Onze Stafford Storm is uiteraard ook nog van de partij.

Groetjes uit Spanje,

Sylvia en Nico (Sylvia van den Berg en Nico Dillingh)

Deel dit artikel