Zowel privé als zakelijk zijn we trots op hetgeen we tot nu toe bereikt hebben. De kinderen voelen zich ook echt thuis en hebben allemaal hun eigen interesse, maar daarnaast ook een doel voor ogen.

Thomas

Thomas leert voor Seilbahntechnieker en heeft nog 1,5 jaar te gaan in deze opleiding. Tim heeft het 1ste jaar van de hotelschool goed doorlopen en heeft ook veel plezier in het vak. Dat straalt hij ook echt uit wanneer hij in het restaurant werkzaam is. Daarnaast is hij veel op weg met de mountainbike in de bergen.

Sara Marita

Sara heeft zich in de Oostenrijkse top genesteld wat betreft Skispringen. Reeds 3x was ze Oostenrijks kampioen met het team. Komend jaar gaat ze naar een speciaal gymnasium voor skispringers waar ze getraind wordt door de Oostenrijkse damestrainer. Ze heeft ook haar nationaliteit gewijzigd zodat ze met de internationale wedstrijden mag mee springen.

Femke

Femke heeft zich afgelopen jaar geconcentreerd op Biathlon en was over de winter al regionaal kampioen. Ook deze zomer stond ze alweer op de bovenste tree bij de prijs uitreiking. Ook zij zal er alles aan doen om met veel plezier en inzet zover mogelijk te komen in haar discipline.

Ook voor mij is er veel veranderd. Naast het reilen en zeilen van het gezin en onsbedrijf heb ik Sacha leren kennen. Zij is naar Oostenrijk verhuisd met haar kinderen, Thomas en Iris en heeft ook samen met haar kinderen hun draai gevonden in Maria Alm. Het is fijn om iemand bij je te hebben om lief en leed mee te kunnen delen. We hebben dan ook veel plezier samen.

Tim

In 2010 hebben we ook het openlucht zwembad in het dorp overgenomen. Hier verzorgen wij de horeca en de entree. Dit wordt zomers gerund door Tim en het personeel. In het voorjaar van 2014 hebben we het dak van het restaurant verwijderd en er een 2de huis bovenop gebouwd met mooie kamers en appartementen voor de verhuur. Ook het restaurant en het terras zijn hierbij gerenoveerd.

Door het programma van Ik Vertrek hebben we veel bekendheid gekregen en hierdoor ook veel restaurant cq hotelbezoeken. Naast de pannenkoeken hebben wij een uitgebreide ALC kaart met zowel Oostenrijkse maar ook Hollandse gerechten zoals saté, bitterballen en kroketten.

Graag tot ziens bij Hotel Sonnenlicht!

Ronald, Sacha en kids

Deel dit artikel