In de Ik Vertrek vlog laten onze emigranten zien hoe zij de coronatijd ervaren op hun stukje van de wereld. Wat betekent het voor het gezin? En het bedrijf? In deze vlog zien we hoe het Dave en Anne vergaat in Portugal.

De Ik Vertrek vlog: de B&B opknappen en kaarten met de gasten

Nu, vier jaar later zijn Dave en Anne nog altijd gelukkig in Portugal. Ze hebben veel pech gehad in het begin, maar de B&B kwam er toch. En met succes. Hun B&B is de ultieme plek voor gasten om helemaal tot rust te komen en te genieten van het prachtige uitzicht. Het coronavirus zorgt er nu echter voor dat alles in Portugal stilligt. De noodtoestand is uitgeroepen en alles is dicht. Dave en Anne moeten zich de komende tijd zien te vermaken. Gelukkig zijn er altijd klusjes in en rondom de B&B én hebben ze nog steeds de zorg over twee gasten.

Waar kennen we Dave en Anne ook alweer van?

In 2016 houden tuinder Dave en interieurstylist Anne het voor gezien in Delft, en vertrekken naar het zonnige Portugal. In de Algarve hebben ze een ruïne gekocht die ze gaan omtoveren tot pittoreske B&B. Dit blijkt echter makkelijker gezegd dan gedaan, want al gauw krijgen Dave en Anne problemen met de aannemer. Hij vraagt een flinke som geld voor half werk en dat accepteren de Delftenaren niet. Ze weigeren te betalen en de aannemer vertrekt. Als de architect er even later ook vandoor gaat met alle bouwtekeningen, zijn Dave en Anne weer terug bij af. Ze hebben geen geld, en het pand is nog lang niet klaar. Het stel houdt hoop, maar of er een B&B gaat komen is nog maar de vraag.

Deel dit artikel