In de Ik Vertrek vlog laten onze emigranten zien hoe zij de coronatijd ervaren op hun stukje van de wereld. Wat betekent het voor het gezin? En het bedrijf? In deze vlog zien we hoe het de familie Geurts vergaat op hun Spaanse berg. 

De Ik Vertrek vlog: dansen in de woonkamer en een weekendje weg op eigen terrein

Drie jaar later heeft familie Geurts het nog altijd naar hun zin op hun berg. De gasten weten de villa te vinden, er zijn drie vakantiehuisjes bijgebouwd en ze zijn sinds kort een trouwlocatie. Maar nu ligt alles stil vanwege het coronavirus. Geen boekingen, geen bruiloften, niets. In deze vlog zie je hoe het met Dirk, Feikje en hun jongens gaat tijdens de lockdown die in Spanje van kracht is. Zo is Dirk plotseling huisman geworden, en Feikje schooljuf van Jep en Siem. De vakantiehuisjes staan leeg, maar daar weet de familie wel raad mee...

Waar kennen we familie Geurts ook alweer van?

In 2017 laten Dirk, Feikje en hun kinderen Jep en Siem hun perfecte leventje in Amsterdam achter om hun dromen waar te maken in Spanje. Ze willen de zon op hun huid voelen en mensen blij maken met een fijn vakantieadres. Ze kopen een huis boven op een berg in Andalusië waar ze vakantiehuisjes willen bouwen. Hoe gaat het anno 2020 op hun Spaanse berg?

Deel dit artikel