In de Ik Vertrek vlog laten onze emigranten zien hoe zij de coronatijd ervaren op hun stukje van de wereld. Wat betekent het voor het gezin? En het bedrijf? In deze vlog zien we hoe het de familie Tammenga vergaat in Italië.
 

De Ik Vertrek vlog: skypen met opa en oma en bakken voor de Coronachallenge

Elsemarijn en Wim-Martijn hebben elkaar soms de tent uitgevochten, maar de camping kwam er wel! Niet alleen jonge gezinnen met kinderen weten hen te vinden, ook ouden van dagen vinden het heerlijk vertoeven op hun camping middenin de natuur. Ezra, Marcus en Noël weten bijna niet beter dan dat ze op de camping wonen en inmiddels spreken ze een aardig woordje Italiaans. Familie Tammenga staat met de vijf nieuwe safaritenten helemaal klaar voor het nieuwe seizoen, wanneer het coronavirus heel het land op zijn kop zet.

Het gezin moet voorlopig op hun camping blijven, en ze mogen alleen de deur uit voor boodschappen. Elsemarijn en Wim-Martijn hebben geen idee wanneer ze weer open kunnen en Ezra moet zijn verjaardag dit jaar zonder zijn opa en oma vieren. Gelukkig is er genoeg vertier op de camping en doen de kinderen mee aan de wekelijkse Coronachallenge.

Waar kennen we familie Tammenga ook alweer van?

In 2016 zien we hoe Elsemarijn en Wim-Martijn met hun zoons Ezra, Marcus en Noël naar het Italiaanse San Lorenzo in Campo vertrekken. In Italië kopen ze een grasveld van 1,5 hectare, waarop ze een camping met safaritenten willen bouwen. 

Deel dit artikel