In de Ik Vertrek vlog laten onze emigranten zien hoe zij de coronatijd ervaren op hun stukje van de wereld. Wat betekent het voor het gezin? En het bedrijf? In deze vlog zien we hoe het de familie Van der Linden vergaat in Frankrijk.

De Ik Vertrek vlog: bergen huiswerk, liefde op afstand en gezinsuitbreiding

Het gezin zit alweer bijna vijf jaar in Frankrijk en dat gaat heel goed. Iris, Maran en Kira hebben inmiddels helemaal hun draai gevonden. Maran heeft zelfs een Frans vriendje! Don en Brigitte zijn nog altijd gelukkig met hun glamping; ze zijn zelfs aan het uitbreiden voor het komend seizoen. Nu is het nog maar de vraag of ze komend seizoen weer open kunnen. In Frankrijk is de lockdown verlengd tot 11 mei. Dat betekent dat familie Van der Linden het nog even moet uitzitten op hun Franse grond. Gelukkig krijgen ze gezinsuitbreiding, wat voor enig vermaak kan zorgen. ..(Bekijk de video hier boven)

Waar kennen we familie Van der Linden ook alweer van?

In 2015 nemen Don en Brigitte afscheid van hun geliefde dorp Nieuw-Beijerland. Hoewel het gezin verknocht is aan deze plek, gaan ze toch het avontuur aan in het Franse Lot-et-Garonne. Hun dochters Iris, Maran en Kira gaan met tegenzin mee. Don zit in een rolstoel, maar hij ziet het positief in. De Franse grond is immers plat. Het stel wil een knusse boerencamping omtoveren tot een luxe glamping. Er is gedoe met een vergunning, en de meiden hebben het wel gezien in Frankrijk. Maar dan krijgt Don plotseling het gevoel in zijn benen terug. Ondertussen gaat alles gewoon door en moet de camping ook nog open.. 

Deel dit artikel