In de Ik Vertrek vlog laten onze emigranten zien hoe zij de coronatijd ervaren op hun stukje van de wereld. Wat betekent het voor het gezin? En het bedrijf? In deze vlog zien we hoe het Mark en Margo vergaat in Slowakije.

De Ik Vertrek vlog: gekleurde mondkapjes en een complete make-over

Nu, negen jaar later vinden we Mark en Margo nog steeds op hun Slowaakse naturistencamping. Waar het begin van hun avontuur niet zonder slag of stoot ging, loopt het nu ontzettend goed. Naast de campingplaatsen hebben ze nu ook verschillende accommodaties én een kinderboerderij. Net nu het stel één van de vakantiewoningen een volledige facelift heeft gegeven, ligt alles stil vanwege het coronavirus. De maatregelen die in Slowakije van kracht zijn, worden nu stapsgewijs opgeheven. De campings en vliegvelden zijn echter nog gesloten, dus Mark en Margo kunnen geen gasten ontvangen. Toch zitten ze niet stil tijdens de coronacrisis! Een nieuw campingseizoen of niet, Mark en Margo zijn volop in voorbereiding.

Waar kennen we Mark en Margo ook alweer van?


In 2011 verlaten printermonteur Mark en lingerieverkoopster Margo Nood-Brabant om een nieuw avontuur te beginnen. In Slowakije willen ze de allereerste naturistencamping openen. Het stel moet bij aankomst direct aan de slag, want er is nog geen stromend water in hun nieuwe onderkomen. Hoewel het een koude winter is, moeten Mark en Margo flink klussen om het allemaal op tijd af te krijgen. Hun klusbudget is niet oneindig groot en de boekingen laten ook nog op zich wachten. Wanneer de verbouwing te duur uitvalt, besluit Mark terug te gaan naar Nederland te om bij te verdienen. Margo staat er alleen voor, maar gelukkig heeft ze haar beesten nog.
 

Deel dit artikel