Waar de Ik Vertrek-camera stopt, gaat het leven van onze emigrant verder en blijft vaak één vraag onbeantwoord: is het allemaal goed gekomen in het nieuwe thuisland? In deze Ik Vertrek Vlog nemen we een kijkje in het leven van naturisten Bouwe en Tessa.

Waar kennen we Bouwe en Tessa ook alweer van?

In 2016 zien we hoe Bouwe en Tessa hun gezamenlijke droom verwezenlijken. Midden in Frankrijk toveren ze een oude Molenaarshuis om tot chambre d’hôte. Het stel heeft er heel duidelijke ideeën over: ze richten zich op volwassenen zonder kinderen en huisdieren, die in de zomermaanden graag in hun blootje vakantievieren.

Vlog #1 Alles winterklaar met kleding aan

Het hoogseizoen is voorbij en dat betekent voor Bouwe en Tessa dat alles in en rondom hun chambre d’hôte winterklaar gemaakt moet worden. Geen natte kleren voor Bouwe, want die demonteert de buitendouche gewoon in Adamskostuum. Gelukkig laat het herfstzonnetje dat toe. Na een seizoen keihard werken is het nu tijd om zelf even rust te nemen…

Vlog #2 Nieuwe emigratieplannen?

In het hoogseizoen werkt het stel zeven dagen in de week van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat. Na een drukke periode is het tijd om zelf te relaxen. Maar als je B&B-houder bent, denk je op iedere plek waar je in de wereld komt: Zouden we hier iets kunnen opstarten?

Vlog #3 Naturisten in Frankrijk  

Het stel is weer terug in Frankrijk en nu het toeristenseizoen voorbij is, hebben ze meer tijd om te integreren in de Franse samenleving. Tot nu toe was dat er nogal bij ingeschoten…

Deel dit artikel