AVROTROS.nl

Ik Vertrek

Serie reportages waarin Nederlanders, die hun geluk in het buitenland gaan beproeven, gevolgd worden.
  • Op zaterdag
  • NPO 1

Ik vertrek

Niek Kuijs en Marianna von Schmidt hebben hun baan opgezegd om in voormalig Oost-Duitsland een kanocamping over te nemen.

Serie reportages. Niek Kuijs, alternatief therapeut, en bedrijfskundige Marianna von Schmidt hebben hun banen al opgezegd omdat ze in voormalig Oost-Duitsland graag een camping willen beginnen. Marianna en Niek hebben hun oog laten vallen op een grote maar dure kanocamping. Dagelijks turven ze het aantal tenten en verkochte broodjes om te checken of de huidige eigenaar zijn camping niet te duur wil verkopen. Dat blijkt wel het geval en de oude campingbaas is dan ook diep beledigd over het bod van een dikke miljoen euro dat de Nederlanders uitbrengen. Niek en Marianna richten hun pijlen vervolgens enigszins teleurgesteld op een goedkopere camping. Maar ook de eigenaresse van deze camping is erg aan haar levenswerk verknocht en het begint erop te lijken dat Niek en Marianna hun banen maar beter hadden kunnen houden. Tótdat er middenop het zandpad ineens keihard wordt onderhandeld over de prijs van de tweede camping.


Bedankt!

Klik op de link in de bevestigingsmail om je aanmelding te bevestigen.

AVROTROS nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste AVROTROS nieuws en weten welke programma's je kunt verwachten? Meld je dan aan voor de wekelijkse AVROTROS nieuwsbrief.