Twee waargebeurde verhalen, persoonlijk verteld door Bastiaan Ragas en Richard Groenendijk.

In ‘Je had erbij moeten zijn’ wordt Martijn Fischer bij 12 BN’ers thuis uitgenodigd, omdat ze hem een verhaal willen vertellen. Spannend, hilarisch, maar vooral waargebeurd. Een verhaal waarvan je zegt: ‘Daar had ik bij moeten zijn!’. Een aantal top comedy-acteurs (Martijn Fischer, Tim Haars, Rop Verheijen, Anne-Marie Jung en Loes Schnepper) brengen dat verhaal tot leven. Ze kruipen in de huid van alle personages en spelen het hele verhaal na zoals het gebeurd is. Woord voor woord. Een hilarische ode aan de anekdote. Zo ben je er toch nog een beetje bij! In deze eerste aflevering worden de verhalen verteld door Bastiaan Ragas en Richard Groenedijk.

Als Bastiaan als tiener in Amerika een lugubere grap uithaalt, heeft hij de toeschouwers zo erg op zijn hand dat hij niet meer uit kan leggen dat het een grap is. Met alle gevolgen van dien. Door zijn familie wordt verwacht dat Richard topsporter wordt, terwijl hij als kind eigenlijk het liefst met de barbies wil spelen. Een verhaal over dromen die niet altijd uitkomen...

Aflevering 1 van Je had erbij moeten zijn zie je donderdag 5 september, om 22.20 uur bij AVROTROS op NPO 1. Daarna is de uitzending hier terug te kijken.

Deel dit artikel