Bewapend met een positieve mindset en een liefde voor extreme sporten stapt Celine Huijsmans uit haar comfortzone en begint ze aan de uitdaging van haar leven. 

Woonplaats: Amsterdam 
Beroep: Presentator / verslaggever
Bekend van: Radio Veronica en 538, eerder Shownieuws gepresenteerd
Sport: Fitness, HIIT, hardlopen en yoga 

Dit is Celine

Presenteren

Celine Huijsmans was al voor het behalen van haar master Media en Journalistiek aan de Universiteit van Amsterdam actief in de Nederlandse mediawereld. Ruim acht jaar lang presenteerde Huijsmans Shownieuws op SBS en sinds 2019 was ze op de radio te horen als nieuwslezeres. In het najaar van 2020 begon ze aan een nieuw avontuur; het presenteren van het dagelijkse radioprogramma ‘de Veronica Middagshow’. 

blockquote
“Kamp Van Koningsbrugge is mijn favoriete programma aller tijden. Nu kan ik gewoon meedoen!”
Celine Huijsmans

Getwijfeld

De presentatrice wordt enthousiast van alle elementen van defensie; het avontuur, de fysieke plus mentale belastbaarheid en het kameraadschap. Als tiener heeft zij zelfs getwijfeld bij defensie te gaan werken, maar uiteindelijk heeft ze toch voor de media gekozen. Celine is één van de grootste fans van het programma. 

Ze wil niets liever dan erachter komen of ze zichzelf nog steeds herkent als ze uit haar comfortabele leven stapt. Celine heeft een heel sterk gevoel dat ze het einde van Kamp Van Koningsbrugge Special Edition kan gaan halen, maar weinig slaap en weinig eten, daar ziet ze tegenop. Ze denkt dan ook dat die twee dingen haar valkuil kunnen worden…

Deel dit artikel