Presentatrice Iris Enthoven gaat haar grootste uitdaging aan en wil niet alleen de mensen om haar heen maar ook haarzelf trots maken. 

Leeftijd: 28 jaar
Woonplaats: Amsterdam, Noord-Holland
Beroep: presentatrice
Bekend van: YouTube, podcast ‘Held in eigen verhaal’ en Radio 538
Sport: krachttraining, cardio, skiën, kitesurfen en dansen

Dit is Iris

Stoere kant

Iris groeide op in de buurt van Amsterdam. Ze komt uit een sportieve en avontuurlijke familie. Iris heeft twee oudere broers waar ze altijd mee op pad was. ‘’Daar komt mijn stoere kant vandaan.’’ Thuis was er altijd een hele fijne en veilige situatie. Maar er waren wel hoge verwachtingen.

Als jong meisje zat Iris op de dansacademie. Hier heeft ze veel voor moeten opgeven. De druk om iets goed te moeten doen voelt Iris nog steeds. Via een wedstrijd van Xite is Iris de mediawereld ingerold en begon ze met presenteren. inmiddels heeft Iris een eigen YouTube serie en een podcast. 

blockquote
Als ik dit overleef, dan kan ik alles aan in het leven.
Iris Enthoven

Valkuil

De positieve en opgewekte Iris kijkt erg uit naar Kamp Van Koningsbrugge Special Edition maar ze vindt het ook enorm spannend. Ze is niet angstig ingesteld maar vreest wel dat het fysieke onderdeel haar valkuil wordt. Iris is een gevoelig persoon. ‘’Je gaat mij sowieso zien janken.”

Iris wil haar mentale en fysieke gesteldheid testen in dit avontuur. Met de juiste motivatie gaat ze de loodzware opleiding aan. Iris wil de eindstreep halen en niet alleen de mensen om haar heen maar ook haarzelf trots maken.

Deel dit artikel