Natasja Gibbs wil haar angsten overwinnen en gaat het gevecht met haar verleden aan. Wordt zij net zo weerbaar als een commando?

Leeftijd: 42 jaar
Woonplaats: Amsterdam - Noord-Holland
Beroep: presentatrice en journalist
Bekend van: talkshow Op 1, radioshow De Nieuws BV en diverse BNNVARA programma’s
Sport: kickboksen, yoga en hardlopen

Dit is Natasja

Geen gewone jeugd

Natasja woont samen met haar vriend in Amsterdam. Als kind heeft Natasja geen gewone jeugd gehad. Haar ouders zijn op jonge leeftijd van Curaçao naar Nederland verhuisd en kwamen daar bij de Jehovah’s getuigen terecht. In deze strikte omgeving werd Natasja geboren en groeide daardoor op in een onprettige situatie. Daarnaast was er thuis ook huiselijk geweld wat het niet makkelijker maakte. Als tiener koos Natasja noodgedwongen voor zichzelf en ging ze haar eigen weg als journalist. Ze kwam uiteindelijk in de mediawereld terecht.

blockquote
Ik wil zo weerbaar worden als een commando.
Natasja Gibbs

Angsten overwinnen

In die periode was het voor Natasja vooral een kwestie van overleven en hard werken en zette ze haar angsten opzij. Nu wil ze het gevecht met haar verleden aangaan en haar angsten overwinnen. Ze hoopt bij Kamp Van Koningsbrugge Special Edition haar onzekerheid aan de kant te zetten en net zo zelfverzekerd te worden als een commando. Daarnaast is Natasja ook avontuurlijk ingesteld en houdt ze van sporten. Natasja is niet van plan snel op te geven, maar zegt ook eerlijk dat ze niet weet hoe ze het straks ervaart.

Deel dit artikel