Het bloed van acteur Niels Gomperts gaat sneller stromen door extreme uitdagingen. Weet hij de eindstreep van de loodzware training te halen? 

Leeftijd: 30 jaar
Woonplaats: Amsterdam
Beroep: acteur
Bekend van: de serie Penoza en de film Broers
Sport: boulderen en enduro training

Dit is Niels

Avontuurlijke jeugd

Niels woont samen met zijn vriendin en zijn vier jaar oude zoontje in Amsterdam. Hier groeide hij ook zelf op in een gezin met drie broers en drie halfbroers. Het was voor Niels een avontuurlijke jeugd. Maar opgroeien met zoveel andere jongens voelde voor Niels ook altijd als een wedstrijd.

Op school was Niels al bezig met acteer- en presentatieklusjes. Niels heeft de middelbare school niet afgemaakt. Hij kon niet gemotiveerd raken door de leraren. Niels schreef zich in bij castingbureaus en rolde zo de acteerwereld in. Klussen in de acteerwereld zijn schaars. Daarom is Niels naast zijn beroep als acteur ook werkzaam als aannemer in de bouw. 

blockquote
Als kind had ik altijd al de behoefte om soldaatje te spelen, ik wilde altijd een soort superheld worden. Dit is een jongensdroom om te kijken of ik bij de top kan horen.
Niels Gomperts

Autoriteit

Je zou Niels ook kunnen kennen van Expeditie Robinson. Hier heeft hij twee keer aan meegedaan. Niels weet daardoor hoe het is om je eigen grenzen op te zoeken. Hij is competitief ingesteld en kan niet snel tegen zijn verlies. Niels verwacht dat er tijdens de loodzware training van Kamp Van Koningsbrugge heel veel dingen zijn die hij leuk gaat vinden zoals klimmen, schieten, parachutespringen en met wapens omgaan.

Het eindeloos marcheren en tijgeren totdat je erbij neervalt, daar kijkt hij tegenop. ‘’Ik verwacht dat er een knakpunt gaat komen en ik hoop dat ik mezelf dan kan herpakken.” Ook wordt het voor hem een uitdaging om met autoriteit om te gaan. Niels gaat er niet blind op varen dat hij het einde gaat halen, maar heeft wel vertrouwen.

Deel dit artikel