Acteur Tarikh Janssen wil in Kamp Van Koningsbrugge Special Edition zijn angsten overwinnen en werken aan zijn zelfvertrouwen. 

Leeftijd: 34 jaar
Woonplaats: Amsterdam
Beroep: acteur
Bekend van: meerdere tv-series, theaterstukken en films
Sport: kickboksen, crossfit, krachttraining en zwemmen

Dit is Tarikh

Warm gezin

De vrolijke en optimistische Tarikh woont in Amsterdam met zijn vriendin en hun  pasgeboren kindje. Tarikh is geboren op Curaçao en groeide op in een heel warm gezin. Op school ging het wel moeizaam. Wanneer Tarikh tien jaar is, verhuist het gezin naar Nederland. Zijn ouders willen hier een betere opleiding voor hem vinden. In Nederland vond Tarikh zijn weg in de acteerwereld en is hij nu een graag gezien acteur in grote Nederlandse bioscoopfilms en series. Tarikh is een goede zwemmer. Tot zijn achttiende zwom hij op topsportniveau. 

blockquote
Ik wil mezelf bewijzen dat ik in staat ben volledig te transformeren en alle angsten die ik tegen ga komen zal overwinnen. 
Tarikh Janssen

Angsten overwinnen

Tarikh kijkt erg uit naar het avontuur tijdens Kamp Van Koningsbrugge Special Edition. Maar dat gaat niet gepaard zonder angsten. Extreme hoogtes of hele diepe zeeën vindt hij ontzettend eng. Hij heeft angst voor het onbekende. Toch gaat Tarikh alles op alles zetten om de eindstreep te halen. Hij wil alle angsten die hij tegen gaat komen overwinnen.

Deel dit artikel