Drummer Wouter Prudon stond voor een lastige keuze: weer kunnen optreden of meedoen aan Kamp Van Koningsbrugge Special Edition. Wouter koos voor het laatste...Haalt hij de eindstreep?

Leeftijd: 35 jaar
Woonplaats: Haarlem, Noord-Holland
Beroep: drummer
Bekend van: Wouter is de drummer in de band Chef'Special
Sport: hardlopen en fitness

Dit is Wouter

Pacifist

Wouter is geboren en getogen in Haarlem. Tijdens zijn tienerjaren in Haarlem vond Wouter zijn plek in de wereld van krakers en punkers. ‘’Die activistische wereld, tegen de stroom ingaan en voor de minderbedeelde opkomen trok mij heel erg aan.’’ In deze tijd was hij ook heel erg pacifistisch en tegen hiërarchie. Dit heeft hij heel lang gehad, tot hij met Chef'Special in 2013 ambassadeur van de vrijheid was, toen heeft hij een andere kant van defensie mogen zien. 

blockquote
Ik wil laten zien dat ik meer ben dan de drummer van Chef'Special.
Wouter Prudon

Een grote stap

De stap om mee te doen aan Kamp Van Koningsbrugge is groot. Vanwege corona kon zijn band Chef'Special twee jaar lang niet optreden. Wouter heeft in die twee jaar veel nagedacht over wie hij is zonder de band. Nu stond hij voor de keuze: weer kunnen optreden of meedoen aan Kamp Van Koningsbrugge, een lang gekoesterde droom. Wouter koos voor het laatste, met goedkeuring van zijn bandleden.

Hij denkt dat Kamp Van Koningsbrugge hem zal helpen om uit te vinden wie hij is, zonder de band. Voor het eerst kiest Wouter dus echt voor zichzelf. Een moeilijke keuze maar zijn bandleden en vrienden staan volledig achter hem. En dat geeft hem energie.

Deel dit artikel