Na urenlang lopen door een steenkoude rivier, met en zonder zandzak van 10 kg, waar ze onderweg meerdere keren is gevallen en last kreeg van haar rug, is het voor de 25-jarige Emily helaas einde Kamp Van Koningsbrugge. Hoe kijkt zij naar haar deelname aan Kamp Van Koningsbrugge? 

Tot hier en niet verder

Wanneer Emily Dai langs de route tegenkomt, kiest ze ervoor om te stoppen. Eerder op de dag heeft ze al moeten vragen om een medic, nadat ze hard op haar rug was gevallen tijdens de tocht. Volgens de Eindhovense was ze mentaal en fysiek zo gebroken, dat ze niet meer verder kon.

blockquote
“Ik wil niet meer terug het water in. Ik kan gewoon echt niet meer.”
Emily

Interne worsteling

De rivierenmars lokte een interne worsteling uit. Ray heeft ze aan de start al gewaarschuwd dat ze zichzelf onderweg zouden tegenkomen, zoals ze dat nooit eerder hebben gedaan. Van een commando wordt verwacht dat hij/zij de problemen die in hun eigen gedachten worden gecreëerd, zelf kan oplossen. 

Een taaie

In het dagelijks leven is Emily senior stewardess en doet ze aan kickboksen, hardlopen en wandelen. Tijdens de beasting liet ze al zien dat ze een taaie is en dat ze ontzettend veel doorzettingsvermogen heeft. Het gevecht met haarzelf heeft ze tijdens deze opdracht na vijf lange uren helaas verloren. 

Emily is de vierde afvaller van Kamp Van Koningsbrugge seizoen 2. Eerder hebben Guusje, Dwayne en Laura al hun naamplaatje bij Ray en Dai moeten inleveren. 

Deel dit artikel