De 37-jarige schooldirecteur Dennis is één van de vier cursisten die Kamp Van Koningsbrugge heeft gehaald. Dennis heeft vroeger getwijfeld om het leger in te gaan. Kamp Van Koningsbrugge zag hij dan ook als de manier om zijn onbevredigde verlangen te vervullen. En dat is gelukt. Welke opdracht is hem het meest bijgebleven? En wat heeft hij geleerd van Kamp Van Koningsbrugge? 

Leiderschap

De finaleproef waarin de cursisten samenwerkten met het assault team van de special forces is Dennis het meest bijgebleven. ‘’Alles wat je in één week hebt geleerd komt bij elkaar.’’ Dennis kreeg door zijn skills in leidinggeven de rol van de Commandant en gaf leiding aan de overige cursisten. Commando-instructeurs Ray en Dai waren verbaasd over de prestaties van Dennis en noemden hem een schoolvoorbeeld over hoe je op dient treden als leider binnen de groep. Dennis kan in een split second weten wat er moet gebeuren. 

blockquote
‘’Je werkt samen met het assault team van de Special Forces, dat is echt de ultieme climax’’
 

Knock out

Ook bij de peddelnacht nam Dennis vrij snel de leiding. Door flink te peddelen wilde hij het goede voorbeeld geven. Toch smeet Dennis teveel met zijn krachten en ging hij meerdere keren knock out. Deze opdracht moet wel bij Dennis in het geheugen geschrift staan. 

Levensles

De les van instructeur Dai over de aandachtscirkels van Eberspächer is iets wat Dennis voor de rest van zijn leven zal meenemen. Door deze les wist Dennis dat een bepaalde mindset een hele krachtige tool is om door te kunnen gaan wanneer het tegenzit. 

Deel dit artikel