Tien bekende burgers stonden aan de start van Kamp Van Koningsbrugge Special Edition en alleen Edino, Daphne en Wouter halen de eindstreep. Hoe kijken ze terug op hun ervaring bij Kamp Van Koningsbrugge? Bekijk de exclusieve video's! 

Edino

Edino, Kamp Van Koningsbrugge

Edino is één van de drie cursisten die het einde heeft weten te halen van Kamp Van Koningsbrugge Special Edition. Volgens hem kroop hij door het oog van de naald om het einde te halen en nu blikt Edino terug op een van de vetste ervaringen uit zijn leven.

Kamp van Koningsbrugge is zwaar, zowel fysiek als mentaal. Edino heeft een paar moeilijke obstakels moeten overwinnen die zeker gezien zijn verleden in Ruinerwold erg knap zijn. Zo werd onder andere zijn mentale weerbaarheid tot het uiterste getest in de ondervragingen van de laatste aflevering.

Edino heeft er heel veel aan gehad en kan bijvoorbeeld nu terugvallen op de ervaringen die hij in Kamp van Koningsbrugge heeft meegemaakt. Na een bijzonder heftige en zware week, zou Edino dit “zeker nog wel een keer willen doen, ja.”

Daphne

Daphne Kamp Van Koningsbrugge

Daphne haalt overtuigend het einde van Kamp Van Koningsbrugge Special Edition. De manager van Ajax vrouwen werd tijdens de intense week bevestigd in haar verwachting dat Kamp Van Koningsbrugge een levenservaring zou gaan worden.

Daphnes mentaliteit heeft niet alleen in het voetbal, maar ook tijdens de opleiding enorm ver gebracht: “Als ik iets wil, dan kan ik echt door ruiten en muren heen.”

Daphne is diep gegaan tijdens Kamp Van Koningsbrugge, maar zou iedereen de ervaring aanraden. Je wordt namelijk “geconfronteerd met wie je zelf bent en hoe anderen kunnen zijn.”

Wouter

Wouter Kamp Van Koningsbrugge Special Edition

Wouter is de derde en laatste cursist die het einde heeft gehaald van Kamp Van Koningsbrugge Special Edition. De drummer van Chef'Special blikt terug op een ervaring waar hij een paar weken van heeft moeten bijkomen.

Wouter had Kamp Van Koningsbrugge “voor geen goud willen missen”, ondanks dat hij er een klein souvenirtje aan heeft overgehouden. Wouter heeft nu namelijk een rib die een klein beetje anders staat ten opzichte van de rest, als een aandenken van het boksgevecht.

Net als Daphne en Edino, zou Wouter zo Kamp Van Koningsbrugge opnieuw doen want: “Je wordt echt gepusht tot je limits, maar tegelijkertijd voel je zo dat je leeft.”

Deel dit artikel