Kamp Van Koningsbrugge eindigt voor Mohamed. Waarom heeft Mohamed zich opgegeven en welke opdracht vond hij het zwaarst? Check hieronder zijn exit video. 

Lef en moed

Een cursist met lef, moed, inzet en doorzettingsvermogen. Dat is hoe Ray de 27-jarige Mohamed omschrijft. Bij de rivierenmars ging hij door, ondanks dat hij onderkoeld was. En bij de karconstructie was het Mo die ervoor zorgde dat de groep zich inzette om de spullen van A naar B te brengen.

Maar dit is niet genoeg om commando te worden en daarom houdt het Kamp Van Koningsbrugge avontuur van Mo hier op. Meteen na zijn vertrek reflecteert Mo op Kamp Van Koningsbrugge: “Ik ben roekeloos geweest, ik was een gevaar voor m’n mede-cursisten en mezelf.”

blockquote
Ik heb aan de wereld laten zien dat ik niet van opgeven hou.
Mohamed

Evaluatie

Uit de evaluatie van de groep bleek dat zijn Amsterdamse-pleintjesmentaliteit ervoor zorgde dat de groep hem niet mee wilde nemen naar de volgende fase. Hij is trots dat hij het niet zelf heeft opgegeven.

In het dagelijks leven is de Amsterdammer een ondernemer met een eigen bootcamp imperium in het Westerpark. Hij heeft het plan om z’n eigen sportschool te openen.

Deel dit artikel