Natasja heeft als derde cursist Kamp Van Koningsbrugge Special Edition moeten verlaten. Hoe kijkt zij terug op haar deelname?

Sterk karakter

De 42-jarige presentatrice wilde werken aan haar zelfvertrouwen en zo weerbaar worden als een commando. Natasja beukt in de eerste opdrachten flink door. Ray vindt dat Natasja een sterk karakter heeft. Ze luistert goed naar het commentaar van de commando’s en doet daar wat mee. 

Exit Natasja - Kamp Van Koningsbrugge Special Edition

In gevecht met zichzelf

Toch zitten de sporen van haar verleden en de onzekerheid haar flink in de weg. Ook in Kamp Van Koningsbrugge is Natasja continu in gevecht met zichzelf. Ray, Dai en de andere instructeurs merken dat het fysiek en mentaal te zwaar wordt en nemen haar apart tijdens de beasting.

Op de vraag van Ray of het voor Natasja slim is om door te gaan met de commando-opleiding antwoordt ze: ‘’nee dit breekt me op. Ik ga er aan onderdoor.’’

blockquote
Soms moet je juist je angsten aangaan om ermee af te rekenen.
Natasja

De worsteling van Natasja zit te diep. Ray wil de verantwoordelijkheid nemen en maakt een lastig besluit: hij vraagt Natasja om haar naambadge. Natasja is hiermee de derde cursist die Kamp Van Koningsbrugge Special Edition moet verlaten.

Deel dit artikel