22 jaar
Wijchen - Gelderland
Fitness influencer

Topniveau

De Brabantse Guusje is samen met haar broer opgegroeid in Wijchen, onder de rook van Nijmegen. Als kind is zij al vroeg begonnen met turnen op topniveau. Van haar zesde tot haar veertiende trainde zij bijna 32 uur per week. Door de intensieve training heeft ze ook veel dingen gemist in haar jeugd, maar weet door haar topsport verleden wat het is om tot het uiterste te gaan en wat hard werken is.

Fitness influencer

De scheiding van haar ouders dwong Guusje snel volwassen en zelfstandig te worden en ging op zestienjarige leeftijd al op zichzelf wonen. Ze is in die tijd fulltime personal trainer geworden. Haar droom was eigenlijk om bij de politie te gaan, maar een (goedaardige) bottumor, die operatief verwijderd moest worden, gooide roet in het eten. Nadat zij was hersteld, deden zich al snel andere kansen voor en werd Guusje succesvol fitness influencer met inmiddels meer dan vijfhonderdduizend volgers.

Guusje is gedreven, sportief en beschikt over enorm veel doorzettingsvermogen. Ze wil haar broer, die militair is bij de luchtmobiele brigade en met wie ze een hechte band heeft, laten zien in Kamp van Koningsbrugge dat zij hetzelfde kan. Ik wil met mijn deelname mijn grenzen verleggen.

Sporten: krachttraining, cardio

Deel dit artikel