15 gewone burgers beginnen aan de uitdaging van hun leven. Zij krijgen de kans om te laten zien dat ze over de karaktereigenschappen van een echte commando beschikken. Onder leiding van instructeurs Ray en Dai beginnen zij aan de zwaarste militaire opleiding. 

Recap

06.00 uur in Winterberg, Duitsland...De groep wordt volledig overrompeld aan de start van Kamp Van Koningsbrugge...Wat gebeurde er in de eerste uren van Kamp Van Koningsbrugge?

De opdrachten

Kick-off run
De cursisten moeten meteen aan de bak. In de kick-off run moeten ze naar de viertonner. Maar om daar te komen moeten ze eerst een 300m hoge skipiste bestormen. Hiervoor hebben ze 7 minuten…Wie haalt het en wie niet?

Kick-off run
blockquote
Als je het onderschat ben je te laat.
Ray

Geforceerde mars
De cursisten beginnen aan een loodzware mars met als einddoel het basecamp Van Koningsbrugge bereiken. De cursisten hebben geen idee hoe lang deze mars duurt en moeten een moordend tempo aanhouden. En de eerste scheurtjes in de groep zijn een feit...

Geforceerde mars

Beasting
Nadat de basecamptent is opgezet gaan de cursisten meteen door naar de beruchte ‘Beasting’. Hier worden de cursisten onderworpen aan een intense fysieke veldtraining. 

Beasting

Live met Ray en Dai

Direct na de eerste uitzending gingen Ray en Dai live op Instagram om alle kijkersvragen te beantwoorden. Bekijk de hele livestream terug op Instagram

KVK-S2-Ray-Dai-live.jpg
Benieuwd welke vragen Ray en Dai hebben beantwoord? Kijk de video nu terug op Instagram! 
KVK-S2-Ray-Dai-live.jpg

Kamp Van Koningsbrugge zie je elke donderdag om 20.35 uur op NPO 1.

 Uitzending terugkijken

Deel dit artikel