Deze week breekt er complete chaos uit tijdens een nachtmissie, wordt het vertrouwen in elkaar aangescherpt en begint er een loodzware mars met een gewonde teammaat. 

Opdrachten

Special reconnaissance
Er wacht de cursisten een lange nacht. Ze moeten een gebouw observeren en benaderen in vijandelijk gebied. Doel: geheime informatie stelen. De communicatie verloopt stroef en de chaos breekt uit. Er zijn zelfs cursisten die in slaap vallen. En dat heeft grote gevolgen... 

Special reconnaissance

Voer zelf een observatie-opdracht uit
Lukt het jou om in vijandelijk gebied eyes on target te krijgen en te behouden en dit juist te communiceren? Maak je klaar voor missie 4! 

Sociogram 2
Op missie moet je elkaar 100% vertrouwen. De instructeurs hebben het gevoel dat het vertrouwen in elkaar er nog niet helemaal is. Daarom moeten de cursisten voor de tweede keer een sociogram invullen waarin ze elkaar beoordelen. 

blockquote
‘’Trots is de peetvader van alle kernwaarden.’’
Ray

Leave no man behind
De cursisten stappen in de viertonner. Ze hebben geen idee waar naartoe. Dealen met onzekerheid heet dat. Dat is wat een commando moet kunnen. Niemand kan in de volgende opdracht uitstappen. De cursisten hebben iemand thuis te brengen: een gewonde teammaat.

Niemand blijft achter

Drie cursisten moeten het veld ruimen

Maar liefst drie cursisten moesten deze week hun badge inleveren. Omar, Robbie en Michel kozen hier niet zelf voor. Benieuwd waarom zij Kamp Van Koningsbrugge moesten verlaten? Bekijk nu de exclusieve video’s! 

Deel dit artikel